Estàs aquí: Inici > Destacats > Àgora Sanitària es renova i firma un conveni de col·laboració amb els COFs de Tenerife i Illes Balears per ampliar les oportunitats formatives online dels seus col·legiats

Àgora Sanitària es renova i firma un conveni de col·laboració amb els COFs de Tenerife i Illes Balears per ampliar les oportunitats formatives online dels seus col·legiats

28 maig 2019

La web d’Àgora Sanitària s’ha renovat per complet. L’actualització -amb molts més serveis- permet accedir al portal des de qualsevol dispositiu, així com un seguiment més àgil de totes les activitats i novetats que inclou. A més, la nova versió s’ha millorat seguint en tot moment els criteris de qualitat i rigor que caracteritzen la formació continuada d’Àgora, que ara queda emmagatzemada al MyPlate formatiu de l’usuari, un perfil on es registren totes les activitats realitzades per l’alumne.

Imatge de la nova web d'Àgora Sanitària.

Imatge de la nova web d’Àgora Sanitària.

Quines altres novetats inclou la web?

Amb la renovació, s’han incorporat nous recursos metodològics basats en els conceptes d’e-learning, vídeo-learning i aprenentatge social. Així mateix, els farmacèutics tenen a la seva disposició recomanacions personalitzades en funció de les seves necessitats formatives i una app per seguir la formació des del mòbil. A través de l’aplicació, els usuaris poden consultar el contingut dels cursos fins i tot quan no tenen connexió; rebre notificacions instantànies de missatges i altres esdeveniments, contactar altres persones dels cursos o pujar imatges, àudios o vídeos des dels dispositius mòbils, entre altres possibilitats.

A la nova web d’Àgora també s’ha inclòs un Blog amb l’objectiu d’oferir informació d’interès per al col·lectiu a través d’entrevistes a experts, notícies sobre novetats d’Àgora i resultats obtinguts en els diferents cursos, entre altres continguts.

Àgora Sanitària, més de 10 anys formant professionals farmacèutics

El projecte de formació online Àgora Sanitària va néixer fa més d’una dècada de la voluntat dels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i de Barcelona per a promoure i garantir les competències del professional sanitari. Tots dos col·legis reuneixen una llarga trajectòria en projectes de formació i coincideixen en la importància de tenir una plataforma d’aprenentatge que faciliti la formació continuada dels professionals sanitaris.

En aquests 10 anys, més de 20.000 farmacèutics i altres professionals s’han instruït en programes formatius enfocats a millorar la pràctica diària, com són la dispensació i seguiment farmacoterapèutic, la indicació farmacèutica enfront de símptomes menors, el consell nutricional, la dermofarmàcia o la gestió de la farmàcia.

Acords de col·laboració amb els COFs de Tenerife i Illes Balears

D’altra banda, Àgora Sanitària ha signat recentment un acord de col·laboració amb els Col·legis de Farmacèutics de Tenerife i Illes Balears, amb l’objectiu de contribuir a potenciar el catàleg d’activitats online d’aquests COFs i, d’aquesta manera, ampliar les oportunitats formatives dels seus col·legiats.

Més de 400 alumnes d’Àgora procedents de Tenerife i Balears

Durant els últims 3 anys, més de 400 farmacèutics de Tenerife i Illes Balears han cursat activitats formatives d’Àgora, la qual cosa ha suposat més de 900 inscripcions procedents d’aquestes províncies. En línies generals, més d’un 70% dels alumnes d’Àgora han aconseguit finalitzar satisfactòriament els cursos i obtenir els diplomes acreditatius corresponents. La valoració mitjana dels alumnes és de 8,5 i un 95% considera que els cursos milloren el seu dia a dia professional.

Tots dos convenis contribueixen a potenciar la imatge d’Àgora Sanitària com a portal formatiu de referència entre els farmacèutics. Des dels seus inicis, sempre ha apostat per oferir formació ajustada a les necessitats dels professionals de cada col·lectiu i, d’aquesta manera, promoure la qualitat en el servei assistencial de l’equip multidisciplinari de salut.

Podeu consultar aquí la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal