Estàs aquí: Inici > Destacats > Nova edició del Programa Dermoexpert: Una aposta única per l’especialització en dermofarmàcia

Nova edició del Programa Dermoexpert: Una aposta única per l’especialització en dermofarmàcia

31 juliol 2019

Aquest juliol, es va presentar a la seu del COFB la tercera edició del Programa Dermoexpert, adreçat als farmacèutics comunitaris que volen especialitzar-se en dermofarmàcia i que s’iniciarà en dates a confirmar properament. La vocal de Dermofarmàcia i productes sanitaris del COFB, Marta Alcalde, va ser l’encarregada de moderar l’acte, que va comptar amb la presència d’Aina Surroca, vocal de la Junta de Govern del COFB i responsable de la Comissió Delegada de Formació Continuada.

La vocal de Dermofarmàcia i productes sanitaris del COFB, Marta Alcalde, en un moment de l'acte.

La vocal de Dermofarmàcia i productes sanitaris del COFB, Marta Alcalde, en un moment de l’acte.

Presentació de la III edició del Programa Dermoexpert

Eulàlia Mateu, farmacèutica i directora del programa Dermoexpert va presentar la nova edició d’aquest curs, l’únic dissenyat específicament per a farmacèutics comunitaris. Durant la xerrada, va posar de manifest la importància que està prenent la dermofarmàcia, la qual ja suposa un 30% del total del mercat farmacèutic; i, en especial, de la cosmètica i la perfumeria.

Eulàlia Mateu, farmacèutica i directora del programa Dermoexpert, durant la seva intervenció.

Eulàlia Mateu, farmacèutica i directora del programa Dermoexpert, durant la seva intervenció.

En aquest sentit, va destacar que Dermoexpert pretén dotar els farmacèutics comunitaris de les eines necessàries per ajudar els clients i convertir-los en referents en Dermofarmàcia, . alhora que busca potenciar els serveis professionals en aquesta àrea per poder aportar un consell de qualitat als usuaris.

Conferència: “Noves tendències en actius cosmètics”

Tot seguit, Mónica Lizondo, llicenciada en farmàcia, cofundadora i CEO dels laboratoris Segle Clinical, va realitzar la conferència ‘Noves tendències en actius cosmètics’ en què va presentar els cosmecèutics, una alternativa eficaç als tractaments antienvelliment invasius que realitza la medicina dermoestètica.

La farmacèutica Mónica Lizondo, durant la seva conferència 'Noves tendències en actius cosmètics'.

La farmacèutica Mónica Lizondo, durant la seva conferència ‘Noves tendències en actius cosmètics’.

Durant la seva ponència, Lizondo va explicar què són i quins són els seus ingredients principals -pèptids, factors de creixement, cèl·lules mare vegetals i actius biotecnològics-. Atesa la concentració més elevada de principis actius, la professional va remarcar la importància d’emprar-los seguint l’assessorament expert dels farmacèutics, els quals han de guiar el pacient a l’hora de triar el producte que millor els escaigui.

Estructura del curs

El programa, principalment pràctic, es divideix en 4 mòduls:

  • Pell i cosmètica en què es presentaran els conceptes clau d’aquests termes.
  • Productes dermofarmacèutics, fent una especial atenció al coneixement i al correcte consell dels professionals als clients.
  • Màrqueting i gestió de categories en dermofarmàcia.
  • Projecte final, durant el qual, els participants hauran de resoldre casos pràctics de consultes sobre qüestions dermatològiques o vinculades a la cosmètica.

Inici del curs, informació i inscripcions: A confirmar properament.

Altres publicacions d’interès:

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal