Estàs aquí: Inici > Destacats > Les farmàcies catalanes, presents al Fòrum d’innovació MIHealth

Les farmàcies catalanes, presents al Fòrum d’innovació MIHealth

25 juny 2013

mihealth-logo

El MIHealth Forum, fòrum mundial sobre innovació clínica i gestió sanitària, tornarà a comptar aquest any amb la presència de les farmàcies catalanes en el seu programa. Concretament, es presentaran el procés per a la prevenció i atenció de la cronicitat des de la farmàcia comunitària i també el projecte Farmaepoc per a la detecció precoç de la malaltia pulmonar obstructiva crònica a les farmàcies.

Els dos temes formaran part de les “Càpsules d’innovació” escollides pel Comitè Científic (30 en total), que pretenen mostrar als assistents “les iniciatives i projectes més innovadors que s’estan desenvolupant en l’actualitat en l’àmbit sociosanitari”.

Aquests són els noms i els ponents de les dues comunicacions seleccionades pel MIHealth Forum relacionades amb les farmàcies:

–          Pla estratègic per a la integració de l’atenció farmacèutica del farmacèutic comunitari en el Programa d’Atenció i Prevenció de la Cronicitat (PPAC) del Departament de Salut. Rafel Guayta-Escolies, director de projectes i recerca del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya.

–          Detecció de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) en pacients de risc a les farmàcies comunitàries. Diego Castillo, metge adjunt del Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Pau.

El MIHealth Forum se celebra del 26 al 28 de juny a Barcelona http://www.mihealthforum.com/

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal