Estàs aquí: Inici > Opinions del Col·legi > Com afecta la medicació a l’hora de conduir?

Com afecta la medicació a l’hora de conduir?

15 abril 2013

mercebarau-elsmatins-120413Mercè Barau, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, va parlar a Els Matins de TV3 sobre la importància de conèixer quins fàrmacs influeixen en la capacitat de conducció i com afecten a cada persona. Va ser el 12 d’abril dins l’espai de seguretat viària del programa.

Entre d’altres, va recordar que els medicaments que poden reduir la capacitat de conducció han d’incorporar un pictograma d’advertència en el seu cartonatge.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal