Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies no han cobrat les receptes dispensades a l’abril

Les farmàcies no han cobrat les receptes dispensades a l’abril

5 juny 2013

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades el mes d’abril, pagament que s’havia d’efectuar el 5 de juny segons el Concert signat amb el CatSalut. La factura de les receptes de l’abril, que previsiblement es farà efectiva a finals de mes, ascendeix a 115 milions d’euros.

També resta pendent que s’abonin les factures dels medicaments dispensats els mesos de novembre (94,7 M€) i desembre (99,4 M€) de 2012. En aquest sentit el CatSalut va comunicar que està a l’espera que el Ministeri d’Hisenda habiliti un “ICO proveedores” per a deutes del 2012 de Comunitats Autònomes, encara pendent de data.

Els farmacèutics catalans han recollit i lliurat al Parlament 400.000 signatures per tal que es prioritzi el pagament dels medicaments (Veure més)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal