Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de maig

Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de maig

31 juliol 2014

Els farmacèutics catalans van cobrar el 30 de juliol els 115,8 milions d’euros corresponents a la factura de maig. El pagament s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 de juliol, segons el Concert signat amb la Generalitat i, per tant, arriba amb 25 dies de retard.

Si el proper 5 d’agost, sempre tenint en compte el Concert signat amb l’Administració, els farmacèutics no cobren la factura corresponent al mes de juny (110,7 M€), les farmàcies catalanes continuaran patint els 25 dies de retard i cobrant els medicaments una mitjana de dos mesos després d’haver-los dispensat.

El passat de 2 de juliol, a través de l’ampliació del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), les farmàcies catalanes van cobrar les factures dels medicaments dispensats el març i l’abril d’aquest any, un total de 228,7 milions d’euros. No obstant això, aquests diners van suposar la recuperació de només un dels dos mesos d’endarreriment en el pagament que pateixen els farmacèutics des de principis d’any.

Consulta la nota de premsa (via web institucional del Col·legi www.cofb.org)

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal