Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Els farmacèutics catalans no cobren les receptes dispensades al juny

Els farmacèutics catalans no cobren les receptes dispensades al juny

5 agost 2014

Els farmacèutics catalans haurien d’haver cobrat el 5 d’agost els 110,7 milions d’euros corresponents als medicaments dispensats el mes de juny, tal i com ho recull el Concert signat amb la Generalitat. Segons les previsions de pagament, els diners no arribaran fins a finals d’aquest mes i es continuaran patint retards: els farmacèutics cobraran 25 dies després del que marca el Concert i una mitjana de dos mesos després d’haver-los dispensat.

El passat 2 de juliol, a través de l’ampliació del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), les farmàcies catalanes van cobrar les factures dels medicaments dispensats el març i l’abril d’aquest any, un total de 228,7 milions d’euros. No obstant això, els diners van suposar la recuperació de només un dels dos mesos d’endarreriment en el pagament que patien des de principis d’any.

Consulta la nota de premsa (via web institucional del Col·legi www.cofb.org)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal