Estàs aquí: Inici > Món col·legial > En què es formaran els farmacèutics aquest curs?

En què es formaran els farmacèutics aquest curs?

17 setembre 2014

formacioEncetem un nou curs i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona torna a posar a disposició dels farmacèutics un ampli programa formatiu per contribuir a la seva millora professional continuada. Per dissenyar-lo, s’han identificat les necessitats estratègiques de cada una de les àrees per poder oferir un contingut adaptat al dia a dia del sector. Per facilitar que el professional pugui construir-se el seu propi itinerari formatiu, el programa de formació continuada 2014-2015 del Col·legi està organitzat per:

  • Àrees terapèutiques
  • Assistència sanitària a grups específics de població
  • Promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia
  • Seguretat del pacient
  • Àrees específiques de l’oficina de farmàcia
  • Gestió, metodologia, investigació i innovació farmacèutica. Dins d’aquesta àrea es tornen a incloure les Tertúlies d’actualitat, sessions gratuïtes per als col·legiats perquè aprofundeixin en l’actualització de coneixements, intercanviïn experiències i reflexionin de manera multidisciplinar amb especialistes mèdics i farmacèutics de la prevenció i el tractament de diverses patologies que afecten a la població. Aquest curs es tractaran aquest temes: Cigarreta Electrònica: Interrogants oberts. La visió de l’OMS; Trastorn d’ansietat i patologia somàtica associada; Noves propostes en cures pal·liatives i malalties avançades; La immunoteràpia: les vacunes per al·lèrgies; Trastorn per dèficit d’atenció: velles i noves opcions terapèutiques, i Càncer i epigenètica.
  • Teràpies complementàries
  • Àrea d’idiomes i ofimàtica
  • Àrea de tècnics i auxiliars de farmàcia

Apostem per la formació online amb ÀGORA

El Col·legi continua impulsant l’aplicació de les TIC a les accions formatives, a través del portal de formació virtual Àgora Sanitària en el qual els professionals sanitaris tenen accés a formació en diversos formats (cursos, píndoles, vídeos i articles d’interès, etc.) Més de 10.000 professionals s’han format en aquest espai que també permet l’intercanvi d’experiències entre els usuaris. El nombre de cursos online augmenta i es va fent el seu espai en les diferents àrees formatives: dels 104 cursos i activitats que componen el programa de formació 2014-2015, un 49% ja són en format online.

Aquest mes de setembre s’estrenen cinc píndoles formatives: Actuació davant del mal de coll des de la farmàcia comunitària, Recomanació farmacèutica en el reflux gastroesofàgic, Fragilitat i pèrdua capil·lar, Cura de la mucosa oral en lesions per ús de pròtesis removibles i Dismenorrea. Gràcies al patrocini de laboratoris farmacèutics són d’accés gratuït per a farmacèutics i tècnics i auxiliars de farmàcia.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal