Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Ja t’has fet la teva foto? Campanya #petitsvalents

Ja t’has fet la teva foto? Campanya #petitsvalents

8 octubre 2014
CARTELL

Us podeu fer una foto amb aquest cartell (versió per descarregar) o un escrit per vosaltres, tot suma per ajudar a aquesta iniciativa

Paral·lelament a la posada en marxa de la campanya solidària Arbre dels petits valents s’ha engegat una campanya viral per aconseguir que aquesta iniciativa arribi a molta gent i es puguin recaptar els diners necessaris perquè Sant Joan de Déu construeixi un nou Hospital de Dia.

S’ha creat el hashtag #PetitsValents perquè tots aquells que facin una donació puguin pujar la seva fotografia a les xarxes socials, ja sigui amb la capseta de caramels que ja està disponible a les farmàcies (2,5€ la unitat) o amb el cartell que moltes ja han penjat. El seguiment de la campanya també es pot fer a través del web petitsvalents.org.

 

farmaciasurroca

Per a la farmacèutica Aina Surroca “la solidaritat és un valor a transmetre als nostres fills”. N’és un bon exemple de com participar en aquesta campanya viral: el seu fill Jan ens mostra a Twitter una capsa de caramels disponible a la farmàcia de la seva mare. Com ella, són molts els farmacèutics que estan contribuint a través d’aquesta xarxa social a fer possible que aquesta iniciativa sigui més visible.

Tothom està convidat a participar, no oblideu posar el hashtag #petitsvalents! Els petits valents necessiten la força de tots.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal