Estàs aquí: Inici > Món col·legial > La farmàcia es prepara per respondre a les consultes homeopàtiques

La farmàcia es prepara per respondre a les consultes homeopàtiques

10 abril 2015

Cada cop més la població recorre a la farmàcia per preguntar sobre homeopatia. Davant aquesta situació, és important que els agents de salut que hi treballen estiguin formats i sàpiguen què respondre en cada cas, i en funció de la patologia de cada persona. Per aquest motiu, durant els mesos de gener i febrer, el COFB va impartir un curs d’iniciació a l’homeopatia per a tècnics i auxiliars de farmàcia.

homeopatiaAl llarg de la formació, impartida per la Maria José Alonso, vocal d’Homeopatia i Plantes Medicinals del COFB, es van donar a conèixer els conceptes bàsics d’aquesta modalitat terapèutica, les principals patologies i els tractaments homeopàtics corresponents. L’objectiu era que els tècnics i auxiliars de farmàcia adquirissin la base necessària per comprendre la recepta i dispensar el medicament homeopàtic.

Els participants del curs, que el van valorar amb una mitjana de 9, en van sortir satisfets i amb ganes d’aprofundir en la matèria. 

Temes tractats al llarg de la formació:

• Història. Legislació. Límits. Situació actual

• Principis fonamentals. Lleis. Definicions. Constitucions

• El medicament homeopàtic. Preparació

• Principals remeis del sistema circulatori

• Principals remeis de les afeccions respiratòries

• Principals remeis en traumatologia

• Afeccions dermatològiques

• Ansietat – angoixa

• Homeopatia i investigació

• Especialitats d’ús freqüent en homeopatia. Primers auxilis

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal