Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > “Vols deixar de fumar? Aquí t’ajudem. Pregunta’ns!”: Setmana sense fum a les farmàcies catalanes (del 25 al 31 de maig)

“Vols deixar de fumar? Aquí t’ajudem. Pregunta’ns!”: Setmana sense fum a les farmàcies catalanes (del 25 al 31 de maig)

26 maig 2015
xapa-setmana-sense-fum

Xapa identificativa dels farmacèutics que col·laboren en la campanya

El 25 de maig es donarà el tret de sortida a la Setmana sense fum 2015. Les farmàcies catalanes s’han sumat a la campanya, juntament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i els professionals de la medicina i la infermeria comunitària -a través de la CAMFIC i de l’Associació d’Infermeria familiar i comunitària de Catalunya, respectivament-, per transmetre als ciutadans que en els professionals sanitaris poden trobar un aliat per ajudar-los a deixar de fumar, la decisió més important que poden prendre per evitar ictus, càncers, infarts o malalties pulmonars obstructives cròniques.

Els farmacèutics, professionals compromesos amb la salut, disposen de materials divulgatius per ajudar a acabar de convèncer als indecisos i donar les eines necessàries per orientar en el procés de deshabituació tabàquica a aquelles persones que es decideixin a deixar de fumar.

Aquest any el lema de la campanya serà “Vols deixar de fumar? Aquí t’ajudem. Pregunta’ns!”, un eslògan que vol deixar palès que els farmacèutics, agents de salut de proximitat, estan compromesos a treballar de manera conjunta per ajudar a totes les persones que s’adrecen a la farmàcia amb la necessitat de deixar de fumar.

Aquesta edició de la Setmana sense fum 2015 vol sensibilitzar a la població general de la importància que, per la seva salut i per la de les persones del seu entorn, té el fet de de deixar de fumar i respirar aire lliure del fum de tabac, i transmetre a les persones que vulguin deixar el tabac que els farmacèutics comunitaris poden ajudar a deixar de fumar a aquells que ho necessitin.

recepta-per-deixar-de-fumar

Recepta amb consells per deixar de fumar, un altre dels materials de la campanya

decaleg-beneficis-deixar-de-fumar

Decàleg de beneficis per deixar de fumar, disponible a les farmàcies catalanes

 

 

 

Tota la informació sobre el Programa de Cessació Tabàquica del COFB (PCT) al web Farmaceuticonline (inclou farmàcies que participen)

 

 

 

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal