Estàs aquí: Inici > Món col·legial > El COFB renova la seva certificació de gestió de la qualitat

El COFB renova la seva certificació de gestió de la qualitat

17 setembre 2015
comite_qualitat_COFB

Alguns del membres del Comitè de Qualitat del COFB amb l’auditora del Bureau Veritas (a l’esquerra de la imatge)

Després de tenir l’auditoria interna el mes de maig, el Col·legi ha tornat a passar de manera satisfactòria l’auditoria externa que regularment realitza l’entitat certificadora Bureau Veritas, tal com estableix la Norma ISO 9001:2008. El 2016 correspon auditar tots els processos de gestió de la qualitat inclosos a l’abast de la certificació.

A l’igual que l’any passat, a banda de certificar els processos generals, s’inclouen la gestió i informació de medicaments i productes sanitaris (Centre d’Informació del Medicament), la tramitació de sol·licituds d’intervenció de la Comissió de Deontologia, la planificació i realització de les visites d’inspecció i/o assessorament a les oficines de farmàcia (Deontologia), la tramitació d’expedient d’alta, reingrés i baixa de col·legiació i la tramitació de nomenament de farmacèutic substitut i adjunt d’oficina de farmàcia (Secretaria).

El Col·legi està compromès amb la qualitat dels serveis que ofereix al seus col·legiats que incideix en els ciutadans, tal com recull el document “Política de qualitat” que podeu trobar a la web institucional del COFB.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal