Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Madrid 2016 potencia l’ús de les noves tecnologies digitals

Infarma Madrid 2016 potencia l’ús de les noves tecnologies digitals

19 febrer 2016

noves-tecnologies-mobilL’ús de les noves tecnologies digitals com a mitjà de desenvolupament professional de la farmàcia estarà molt present en la propera edició d’Infarma Madrid 2016 que se celebrarà al recinte firal d’Ifema entre el 8 i el 10 de març.

El programa científic del Congrés i Saló de la Farmàcia inclou així vuit conferències i taules rodones sobre les oportunitats obertes per a la venda online o la utilització de cercadors i de les xarxes socials com un nou canal obert de comunicació amb el ciutadà per conèixer millor les seves demandes i potenciar l’atenció i el consell farmacèutics.

Entre els conferenciants convidats destaca la presència de Chema Alonso, responsable de solucions de seguretat informàtica de Telefónica i un dels màxims experts mundials en aquesta àrea fonamental per abordar l’ús segur de les noves tecnologies. Infarma Madrid 2016 tractarà també, amb la intervenció de Belén Escribano, directora de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris, els Medicaments falsos/Internet i paper del farmacèutic i Xavi Olba, capdavanter de l’estratègia digital de Sanofi, plantejarà vuit objectius de la i-salut per a l’oficina de farmàcia.

Congressistes i visitants professionals podran descarregar-se des dels seus dispositius mòbils una aplicació on trobaran amb detall el programa científic, els seus continguts i el perfil dels conferenciants. Igualment, entre d’altres possibilitats, els usuaris podran marcar-se una ruta personalitzada a través dels cinc itineraris en els quals s’han estructurat les conferències del Congrés o consultar la secció amb els pòsters científics presentats. Aquesta aplicació emetrà també alarmes informatives que avisaran als congressistes del començament d’esdeveniments especials que se celebraran al llarg del Congrés i Saló.

Infarma Madrid 2016 ha organitzat, dins de les seves activitats oficials, una tweetquedada (#tuitkdd) amb els farmacèutics tuiteros més actius del sector, que tindrà lloc en un espai especialment reservat, així com una taula rodona amb els professionals més influents a les xarxes socials. Així mateix, un expert que estarà identificat com a coach digital del Congrés, resoldrà tots els dubtes digitals i problemes tecnològics que puguin tenir els participants durant una edició que garantirà la connexió a Internet en els pavellons 2 i 4 d’Ifema.

Gràcies als comptes oberts per l’organització d’Infarma a Twitter, Facebook, YouTube o LinkedIn, i al hastag oficial #Infarma2016, tots els interessats podran seguir d’a prop aquesta trobada professional que té previst reunir a més de 25.000 visitants, 2.500 congressistes i més de 200 expositors.

infarma2016_logoSobre Infarma Madrid 2016

El Congrés i Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia se celebrarà del 8 al 10 de març de 2016 en el recinte firal d’Ifema de Madrid i s’espera superar les xifres de 25.000 visitants, 2.500 congressistes i 300 empreses expositores. Infarma Madrid 2016 està organitzat pels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona i se celebra en anys alterns a cada ciutat.

Font: Nota de premsa enviada per Infarma (es pot consultar al web del COFM)

Tota la informació sobre Infarma al web www.infarma.es.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal