Estàs aquí: Inici > Destacats > Memòria del COFB: què ha estat el més destacat del 2015?

Memòria del COFB: què ha estat el més destacat del 2015?

9 agost 2016

portadamemoria2015Quins nous projectes s’han posat en marxa des de les farmàcies per millorar la salut de la societat? Què s’ha fet per fer front als retards en el pagament? Quines iniciatives s’han dut a terme en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa? I més a grans trets, què ha estat el més destacat del 2015 en l’activitat del COFB? A aquestes i altres preguntes dóna resposta la Memòria del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona 2015, que podeu consultar al següent enllaç.

Aquest any, com a novetat, s’acompanya d’un timeline interactiu, que ofereix un primer tast dels continguts que podreu llegir més en profunditat a la Memòria. Un dels temes centrals ha estat l’ampliació de serveis professionals posats en marxa en benefici del pacient, entre els quals es troben els programes de detecció precoç de Càncer de Còlon i Recte, VIH i risc cardiovascular, Farmacardio. També hem fet un repàs de les xifres i dades més representatives del col·lectiu i del Col·legi, el que s’ha aconseguit amb la participació en iniciatives solidàries com la campanya L’arbre dels petits valents, així com les principals conclusions de la trobada anual europea de farmàcia que va tenir lloc a Barcelona: el Congrés i Saló Infarma.

Aquestes pàgines permeten accedir a l’essència del que ha estat el 2015 per al Col·legi i la farmàcia i conèixer una mica més, de primera mà, què s’ha fet per aconseguir una societat cada cop més saludable juntament amb la resta de professionals sanitaris.

Accedir a la Memòria 2015 i consultar les publicacions anteriors (via www.cofb.org)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal