Estàs aquí: Inici > INFARMA > ‘Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient’, lema d’Infarma Barcelona 2017

‘Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient’, lema d’Infarma Barcelona 2017

26 octubre 2016

Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient” és el lema escollit per a la 29a edició del Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia, Infarma Barcelona 2017. Aquesta cita europea, organitzada pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, en col·laboració amb Interalia, tindrà llocal recinte de Gran Via de Fira de Barcelona els dies 21, 22 i 23 de març de 2017.

“Volem que el Congrés, a través del debat i l’intercanvi de punts de vista i coneixements, serveixi, entre d’altres aspectes, per consolidar la tasca assistencial que es duu a terme des de les farmàcies amb els serveis professionals, i també per mantenir la porta oberta a continuar creixent en aquest camp”, explica Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés. “I és per això que hem escollit aquest lema: perquè volem mostrar que tot allò que ens endurem d’assistir al Congrés repercutirà en el que els farmacèutics fem en el nostre dia a dia. Donar consell sanitari, participar en programes de prevenció de malalties com el VIH i el càncer de còlon i recte i fer el seguiment de la medicació, no només ens aporta el reconeixement de ser professionals sanitaris útils per al sistema de salut, sinó que també, i el més important, aconseguim que reverteixi en beneficis per al benestar i la qualitat de vida dels pacients”, afegeix.

comite-organitzador-infarma-barcelona-2017

Membres del Comitè Organitzador durant la segona reunió celebrada a l’octubre

Reunió del Comitè Organitzador

Aquest mes d’octubre el Comitè Organitzador ha celebrat una segona reunió, a la qual s’ha seguit treballant per fer d’Infarma Barcelona 2017, que es troba entre les principals trobades professionals del sector de la farmàcia comunitària a Europa, una cita idònia per intercanviar experiències, exposar les novetats del sector i recollir què es pot aportar a la societat des de la farmàcia.  

 

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació (també es pot consultar a la Sala de Premsa del web institucional). 

Totes les notícies d’Infarma en aquesta secció del Blog.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal