Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > 15 novembre: Jornada del Consell d’Estratègia i Accions per a la farmàcia

15 novembre: Jornada del Consell d’Estratègia i Accions per a la farmàcia

8 novembre 2016

IMATGE-JORNADA-rvEl proper dimarts 15 de novembre la farmàcia catalana debatrà sobre el seu futur per als pròxims dos anys. Sota el lema “Innovació professional en benefici del pacient”, la segona Jornada del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) d’Estratègia i Accions per a la Farmàcia Comunitària 2016-2018 tindrà lloc a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Pots consultar el programa de taules rodones en aquest enllaç.

En aquest marc es donarà a conèixer la situació dels serveis professionals ja implantats i dels més novedosos, a més d’analitzar què s’està fent a la resta d’Europa, què són les Healthy living pharmacies, què fa que un servei funcioni, quin paper hi juga la tecnologia, o qui i com els hi posa el preu.

Destaquem:

Al panell inauguralEls serveis d’atenció farmacèutica: on som, on volem ser i què estem fent per aconseguir-ho”, es donaran dades sobre com han evolucionat els serveis que ofereix la farmàcia des de la 1a Jornada del Consell i es presentaran les línies que s’estan seguint a països de l’entorn europeu i internacional.

D’altra banda, les Healthy living pharmacies seran presents a la Jornada a través d’una conferència en què s’explicarà què fa aquesta xarxa de farmàcies del Regne Unit en matèria de promoció de la salut i prevenció de la malaltia.

És una oportunitat per debatre, parlar-ne, informar-se, formar-se, preguntar i suggerir, per construir plegats una farmàcia assistencial i integrada.

Més informació sobre la Jornada: www.ccfc.cat

INSCRIU-TE a la Jornada

Què? 2a Jornada d’Estratègia i Accions per a la farmàcia comunitària 2016-2018. Innovació professional en benefici del pacient.

Quan? 15 de novembre.

On? A l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Al C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Consulteu aquí com arribar-hi.

twitter-LOGOLa jornada es pot seguir a Twitter amb el hashtag #2jornadaconsellfarma

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació: La farmàcia es reuneix per debatre sobre innovació professional en benefici del pacient (Blog)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal