Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Il·lusió i somriures a la festa infantil del COFB

Il·lusió i somriures a la festa infantil del COFB

5 gener 2017

festa-infantil-COFB (1)La nit de reis és, sens dubte, la nit més màgica de l’any. Els més petits se’n van a dormir entre somnis i il·lusió, esperant l’arribada dels Reis Mags, que mai falten a la seva cita. Al Col·legi la màgia es va avançar uns dies, omplint de somriures una de les trobades més especials i esperades pels menuts de casa: parlem de la Festa Infantil del COFB que reuneix a desenes de nens de totes les edats.

Aquest any els esperava una sorpresa molt dolça: xocolatada abans de l’actuació de la companyia El Pot Petit i el seu espectacle “Dracs, prínceps i princeses” amb els que vam viatjar fins a la vila medieval del Pot Petit, i el públic es va convertir en habitant d’aquesta peculiar vila. Els personatges d’aquesta fantàstica història ens van fer viure intenses històries plenes d’aventures i ens van demostrar que no sempre els dracs són tan ferotges, els prínceps tan valents i les princeses tan figa flors…! Veieu que bé que s’ho van passar…

Com ja ve sent tradició, el dia de la festa es fa el lliurament de premis del VIII Concurs de Dibuix Infantil per a nens i nenes de 4 a 9 anys. Maria José Alonso, anterior vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia, i Ramon Bonet, vocal d’Indústria del Col·legi, van tornar a ser els encarregats de lliurar als nens premiats el lot de material didàctic. També van fer menció especial, de part de tot el jurat del concurs, a la sorprenent creativitat i qualitat de les 44 propostes rebudes: “que sapigueu que cada any és més difícil escollir un guanyador de cada categoria, però el concurs és així…” van explicar. Enguany, els més petits tenien via lliure per donar ales a la seva creativitat perquè la temàtica era “la teva felicitació de Nadal”.

Les guanyadores de la vuitena edició del Concurs de Dibuix Infantil han estat…

Laura Falcó (10A)

En la categoria de 4 a 5 anys: Laura Falcó Álvarez

 

Irene Vives (2B)

 

 

En la categoria de 6 a 7 anys: Irene Vives Aguilar

 

 

Mar Muntada (7C)

 

En la categoria de 8 a 9 anys: Mar Muntada Ripoll

 

 

 

Us esperem l’any que ve!

festa-infantil-COFB (9)

Els dibuixos de tots els participants estan exposats durant uns dies al Col·legi, gràcies a tots per participar!

La Comissió de Cultura del Col·legi organitza anualment la festa infantil i el concurs de dibuix infantil.

Enguany, el Col·legi va col·laborar amb l’ONG Pallapupas que treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques. Són mostra els nassos vermells que porten molts nens al recull fotogràfic.

Informació relacionada:
Nova edició del Concurs de Dibuix Infantil (Blog)

Amb la col·laboració de:

patrocinadors-concurs-dibuix

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal