Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > El COFB i el Consell, premiats amb quatre guardons per Correo Farmacéutico

El COFB i el Consell, premiats amb quatre guardons per Correo Farmacéutico

16 març 2017

logo-premisCFAquest dilluns es van lliurar els XV Premis a les Millors Iniciatives de la Farmàcia 2016, creats pel diari de premsa especialitzada Correo Farmacéutico amb l’objectiu de reconèixer la labor diària d’aquelles persones, institucions o empreses que amb la seva aportació han ajudat a millorar el món de la farmàcia, l’atenció farmacèutica i la salut al llarg del 2016. Tant el COF de Barcelona com el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya han rebut quatre premis en la categoria d’Atenció farmacèutica i educació sanitària.

Les iniciatives premiades

El COFB, per les campanyes:

REPORTAJE

Va recollir el premi el President del COFB, Jordi de Dalmases, el 5è per l’esquerra

REPORTAJE

Va recollir el premi el vocal del COFB, Francesc Llambí, el 4t per la dreta

El Consell, per les campanyes:

REPORTAJE

Va recollir el premi el secretari del COF Tarragona, Jordi Blanch, el 2n per l’esquerra

REPORTAJE

Va recollir el premi el vocal del COFB, Guillermo Bagaria, 5è per l’esquerra

El lliurament dels premis va tenir lloc als Teatros del Canal a Madrid. Baltasar Pons, farmacèutic comunitari donin Llucmayor, Mallorca, va ser escollit pels lectors de Correo com a Farmacèutic de l’Any.

twitter-LOGOA Twitter, podeu seguir el que es va dir dels premis amb el hashtag #IniciativasCF.

Galeria d’imatges de la gala i del lliurament de premis (via Correo Farmacéutico).

Un comentari

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal