Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Ortopèdia: conferència i presentació del Màster 2017-2018

Ortopèdia: conferència i presentació del Màster 2017-2018

21 juliol 2017
ortopedia-COFB (4)

Jaume Guillen

La formació continuada dels professionals de la farmàcia en el camp de l’ortopèdia ha d’ocupar un lloc preeminent que asseguri les competències adequades per dispensar elements ortopèdics i aconsellar els pacients sobre l’ús, les limitacions i els beneficis que puguin reportar. Jaume Guillen, farmacèutic i tècnic ortopedista, va explicar el 15 de juny als COFB com desenvolupar la gestió i la categoria d’ortopèdia a la farmàcia. Va moderar la sessió Montserrat Gironès, vocal d’Ortopèdia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

ortopedia-COFB (1)

Carles Berga i Concepció Amat

Seguidament, Concepció Amat, farmacèutica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, i Carles Berga, farmacèutic i tècnic ortopedista, van presentar el Màster d’Ortopèdia per a farmacèutics V Edició (2017-2018), organitzat conjuntament per la Universitat de Barcelona i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

 

ortopedia-COFB (3)

Montserrat Gironès

 

“El Màster evoluciona en positiu amb novetats. Aquest any un fet molt diferencial, respecte als altres cursos de postgrau i màster en ortopèdia que es fan a Espanya, és la part de pràctica, que arriba a ser un 45% del total de la matèria que s’imparteix. A més de les pràctiques que es faran com cada any als laboratoris de la Facultat de Farmàcia i al COFB, també es faran pràctiques en els tallers de 3 ortopèdies de referència. És a dir, comencem a posar en pràctica la filosofia que ens vàrem proposar a Infarma 2017 en un apropament i col·laboració amb els tècnics ortopedes (Fetor i Fedop) i també incorporem professors de la facultat de Podologia” explica Montserrat Gironès, directora del Màster. “Seguim treballant amb la garantia que els nostres alumnes no només obtenen una titulació, realment aprenen a adaptar i fabricar ortesis i pròtesis”.

Informació sobre el Màstermaster ortopedia 2017-2018

Aquest Màster capacita al farmacèutic com a tècnic responsable en l’exercici de l’adaptació i fabricació a mida de productes d’ortopèdia.

5 motius pels quals has de fer el Màster?

  1. Està dissenyat específicament per a farmacèutics.
  2. T’ajudarà a diferenciar-te i créixer professionalment en una àrea de grans oportunitats com l’ortopèdia.
  3. Cada assignatura té Tallers Pràctics que et permetran SABER FER des del primer moment.
  4. Està impartit pels millors experts en la matèria: professors de la Facultat de Medicina, Farmàcia, Podologia i Tècnics Ortopèdics.
  5. Capacita el farmacèutic com a tècnic responsable en l’exercici de l’adaptació i fabricació a mida de productes d’ortopèdia.

Accedeix al programa en català o castellà.

Dates: del 13 de novembre de 2017 fins al 17 de maig de 2018. 325 hores, distribuïdes en set setmanes amb dedicació completa.
Horari: de dilluns a dijous de 9 a 18 hores, els divendres de 9 a 14 hores, excepte l’1 de desembre de 2017, 16 de febrer i 9 de març de 2018 que hi haurà classe fins a les 18 hores.
Lloc: Facultat de Farmàcia, Col·legi de Farmacèutics, tallers de diferents ortopèdies.
Places: limitades a 28 per rigorós ordre d’inscripció.
Matrícula: 5.400 euros (inclou els dinars de treball). Possibilitat de finançament amb CaixaBank.

Preinscripcions: els farmacèutics interessats a preinscriure’s al màster han d’enviar un correu electrònic a la doctora Concepció Amat, camat@ub.edu per reservar plaça.

Per a més informació contactar amb: Maribel Cortés, mcortes@cofb.net i T. 932440713

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal