Estàs aquí: Inici > Destacats > Finalitza la primera edició del programa formatiu Dermoexpert

Finalitza la primera edició del programa formatiu Dermoexpert

5 octubre 2017

El passat dilluns dia 2 d’octubre va finalitzar la primera edició del programa Dermoexpert, en el qual els alumnes van aprofundir – a través de professionals reconeguts de la farmàcia i la dermatologia – en el camp de la dermofarmàcia.

El programa Dermoexpert està dissenyat exclusivament per a farmacèutics comunitaris i es planteja des d’un vessant eminentment pràctic, ja que permet als professionals farmacèutics aplicar els coneixements des del primer moment i els ofereix la possibilitat de créixer professionalment en una àrea de grans oportunitats com és l’actuació farmacèutica en dermofarmàcia. El programa l’imparteix un equip d’experts format per dermatòlegs i farmacèutics i està enfocat a aconseguir professionals farmacèutics referents en dermocosmètica.

El president del Col·legi de Farmacèutics, Jordi De Dalmases, va explicar en l’última sessió del curs que el programa Dermoexpert  “plasma la vocació del COFB de dotar els professionals farmacèutics de les millors eines”.

De Dalmases també va exposar que “en el camp de la dermatologia vam considerar apropiat que hi hagués un curs que formés – amb la mateixa profunditat que d’altres cursos o màsters que s’imparteixen al COFB – i abordés el coneixement de la pell, per tal que els professionals farmacèutics poguessin especialitzar-se i diferenciar-se en aquest camp”.

La cloenda va comptar també amb la presència d’Eulàlia Mateu, directora del programa Dermoexpert,  Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB i Aina Surroca, vocal de la Junta de Govern i responsable de la Comissió de Delegada de Formació del COFB.

cofb.171002-41

Darrera sessió de la primera edició del programa formatiu Dermoexpert. D’esquerra a dreta: Eulàlia Mateu, Aina Surroca, Jordi De Dalmases i Marta Alcalde.

Els alumnes expliquen la seva experiència:

Cristina Ortuño: “Ha estat una experiència molt positiva. Hem après molt sobre dermofarmàcia, que crec que ens feia falta perquè a Catalunya no hi havia cap curs que fos específic d’aquesta àrea. El curs ha complert amb les nostres expectatives, perquè és un sector que està creixent molt i hi ha molta demanda i manca de coneixements. L’experiència d’estar amb altres companys farmacèutics ha estat molt enriquidora”.

Sílvia Marcuello: “Ha estat molt enriquidor poder ampliar els nostres coneixements i difondre’ls posteriorment al nostre lloc de treball”.

Thamara Figueroa: “El que hem après ho hem anat aplicant. A la farmàcia on treballo s’han notat alguns canvis molt positius. La qualitat dels professors que hem tingut ha donat un gran valor al curs”.

 

cofb.171002-74

Els alumnes de la primera edició del programa formatiu Dermoexpert, acompanyats de la directora del programa i de membres del COFB.

D’altra banda, el pròxim 24 d’octubre tindrà lloc la jornada formativaUn viatge per la vida de la pell”, amb motiu de la cloenda de la primera edició del programa Dermoexpert i la presentació de la segona edició. L’objectiu de la jornada és fer una revisió de les rutines diàries per aconsellar la tipologia de productes i d’actius indicats a cada etapa de la vida. En aquesta jornada s’abordarà com i per què les experiències vitals, les emocions, les malalties i el pas del temps deixen empremta en l’òrgan més gran del cos humà: la pell.

Més informació i inscripcions aquí.

Més informació, recollida al Blog:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal