Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Antienvelliment dels cabells. Primer tema del Fòrum Dermoexpert 2017/2018

Antienvelliment dels cabells. Primer tema del Fòrum Dermoexpert 2017/2018

20 desembre 2017

El passat dia 13 de desembre es va celebrar al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona el primer Fòrum Dermoexpert. Es tracta d’un cicle de conferències programat al llarg del curs 2017/2018 que pretén crear un espai de trobada entre tots aquells farmacèutics interessats en la dermofarmàcia, per tal d’ampliar coneixements sobre les darreres novetats i parlar de les noves tendències del sector.

En aquesta primera conferència, el tema central va ser l’envelliment dels cabells. Teresa Alcalde, llicenciada en Farmàcia i professora del Màster en Dermofarmàcia i Cosmetologia de la Universitat de Barcelona, va fer una extensa descripció de tot el procés d’envelliment i de com es manifesta en el nostre cabell. També va fer referència a les solucions que es podien portar a terme en cada cas per tal de minimitzar-ne els efectes.

El tema central de la primera conferència del Fòrum Dermoexpert va ser l'envelliment dels cabells

El tema central de la primera conferència del Fòrum Dermoexpert va ser l’envelliment dels cabells.

D’altra banda, Asun Arias, màster en gestió d’empresa i màrqueting per l’Instituto Directivos de Empresa, va explicar quins són els protocols de venda de productes capil·lars i va donar les pautes per tal d’aprendre a realitzar-los. En definitiva, va donar uns consells molt útils per tal de dinamitzar la categoria capil·lar a l’oficina de farmàcia.

La conferència va combinar una part més tècnica, en la qual es va fer un repàs de tots els processos de l’envelliment i una part més pràctica on s’explicava com recomanar i a quin públic dirigir-se a l’hora d’aconsellar els productes per combatre l’envelliment del cabell. Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB destaca que aquesta primera conferència del Fòrum Dermoexpert va ser “molt interessant” i anima a totes les persones interessades a participar en la següent conferència del Fòrum, que abordarà les “Estratègies de Mercat en Dermocosmètica” i se celebrarà el pròxim 7 de febrer.

Maria Teresa Alcalde, Marta Alcalde i Asun Arias durant un moment de la conferència.

Maria Teresa Alcalde, Marta Alcalde i Asun Arias abans d’iniciar la conferència.

 

Altres temes que s’abordaran a les conferències programades al llarg del curs en el marc del Fòrum Dermoexpert són: “Microbioma i pell”  i “Cosmètica Antipollution“, que tindran lloc els dies 11 d’abril i 16 de maig, respectivament.

L’experiència dels alumnes al Programa Dermoexpert

El Fòrum es fa complementant a la II edició del Programa Dermoexpert que començarà el pròxim febrer, i en aquesta primera conferència es va comptar amb el testimoni de Cristina a Ortuño, exalumna de la primera edició, que va exposar la seva visió sobre aquest programa d’especialització en Dermofarmàcia.

Ortuño va explicar que buscava un curs de dermofarmàcia per tal d’ampliar els seus coneixements i va decidir-se pel Programa Dermoexpert perquè de tots els que va veure era el que estava més enfocat a l’oficina de farmàcia.

Cristina Ortuño, explicant la seva experiència com a exalumna del programa Dermoexpert.

Cristina Ortuño, explicant la seva experiència com a exalumna del programa Dermoexpert.

Segons Ortuño, les classes del Programa Dermoexpert  van ser molt dinàmiques i interessants, i a més el treball final li va servir per desenvolupar la categoria de cosmètica a la seva farmàcia. Després de fer el curs, s’ha decidit a posar en marxa un servei d’atenció personalitzada en dermatologia que està tenint una molt bona acceptació i acollida entre els seus clients.

Amb la col·laboració de:

René Furterer

 

Pots consultar aquí el contingut de la segona edició del Programa Dermoexpert.

Clicant a la imatge, accedeix al Programa Dermoexpert 2018.

II edició del Programa Dermoexpert a la Farmàcia

Objectius principals
:

  • Oferir una visió detallada de l’estructura, la fisiologia i les funcions de la pell
  • Conèixer els diferents actius i formes cosmètiques i la seva utilitat en l’àmbit de la cosmètica
  • Donar les eines necessàries per assessorar el client en el consell de productes de dermofarmàcia

Més informació i inscripcions aquí

 

Altres publicacions relacionades recollides al Blog:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal