Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma 2018: Anunciat el preprograma i la conferència inaugural

Infarma 2018: Anunciat el preprograma i la conferència inaugural

30 gener 2018

Més de 35 taules de debat i aules d’actualitat professional ja s’han programat fins al moment en el marc d’Infarma Madrid 2018.

Les activitats es poden consultar al preprograma d’aquest Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia que, organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, en col·laboració amb Interalia, tindrà lloc els pròxims dies 13, 14 i 15 de març al recinte de la Fira de Madrid.
En aquesta edició el Congrés ampliarà el seu espai als pavellons 2, 4 i 6 del recinte firal IFEMA a Madrid, per permetre als més de 380 laboratoris i empreses participants tenir un contacte directe i personal amb tots els professionals del sector farmacèutic.

35 taules de debat i aules d’actualitat professional

La nova edició del Congrés comptarà amb 35 taules de debat i aules d’actualitat professional que estaran agrupades en 3 grans eixos temàtics sobre Gestió, Professió i Tecnologia.

La conferència inaugural d’Infarma Madrid 2018 anirà a càrrec del seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, que aportarà la seva exitosa experiència al capdavant de la selecció espanyola a l’hora de marcar-se metes ambicioses i mantenir al llarg del temps el màxim compromís professional.

Amb aquest esperit de treball i afany de superació a través de la formació continuada, l’organització d’Infarma ultima un programa científic que aspira a representar i oferir respostes als reptes i interessos professionals més urgents del col·lectiu farmacèutic.

Imatge de l'anterior edició d'Infarma, celebrada a Barcelona.

Imatge de l’anterior edició d’Infarma, celebrada a Barcelona.

Presència dels màxims representants del sector i de gairebé 3.000 congressistes

Debats d’actualitat farmacèutica, com les mesures econòmiques introduïdes en l’àmbit de l’oficina de farmàcia, el calendari d’aplicació del Sistema Espanyol de Verificació de Medicaments o les actuacions conjuntes de l’oficina de farmàcia i les associacions de pacients, comptaran amb la participació dels màxims representants del sector farmacèutic.

3 eixos temàtics principals: Gestió, Professió i Tecnologia

Els continguts de les taules centrades en la Gestió seran pràctics i buscaran servir de guia als professionals per tal de portar a terme els canvis necessaris per gestionar el present i el futur de la farmàcia. Els prop de 3.000 congressistes que participaran a Infarma tindran l’oportunitat de conèixer els passos per muntar una secció d’audiologia, desenvolupar el nou catàleg d’ortopèdia o gestionar per categories la dermocosmètica. S’incidirà també en les claus per millorar la productivitat al laboratori de formulació, entre altres exemples.

A l’àrea més exclusiva de la Professió, s’abordaran situacions diàries que afronten els farmacèutics com preparar el pacient per a anàlisis clíniques des de l’oficina de farmàcia, oportunitats com la salut sexual i reptes com els aspectes legals que s’han de tenir en compten l’accés a la Història Clínica o el paper que juga la farmàcia en la dispensació d’anticossos monoclonals o en la resistència als antibiòtics.

Pel que fa a l’àmbit de la Tecnologia no només s’analitzaran els beneficis de fer un millor ús de les diferents tecnologies de la informació i la comunicació per tal de potenciar l’abast del servei farmacèutic, sinó que també hi haurà espai per al coneixement per millorar l’adherència als inhaladors o el nou protocol de comunicació de la distribució amb l’oficina de farmàcia.

L'edició Infarma Barcelona 2016 va tancar amb bones xifres d'assistents.

Imatge d’un dels espais de l’edició d’Infarma Barcelona 2017.

Les xifres d’Infarma Barcelona 2017

La darrera edició d’Infarma celebrada a Barcelona va aconseguir atreure a 30.457 participants durant les tres jornades de feina entre farmacèutics (14.179), altres professionals del sector (13.461) i congressistes inscrits (2.817). El nombre d’expositors va ascendir a 370 mentre que la superfície bruta disponible va arribar als 39.000 metres quadrats repartits entre el Saló i el Congrés.

 

Podeu consultar la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació i el preprograma d’Infarma Madrid 2018.

Altres publicacions d’interès:

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal