Estàs aquí: Inici > Destacats > Memòria del COFB: Què ha estat el més destacat del 2017?

Memòria del COFB: Què ha estat el més destacat del 2017?

14 agost 2018

Què ha estat el més destacat del COFB el 2017? Quins projectes han continuat enfortint-se? Quines campanyes s’han impulsat al llarg de l’any? Què ha caracteritzat l’oferta formativa del Col·legi (presencial i online)? Les respostes a aquestes i d’altres qüestions les podeu trobar a la Memòria 2017 del COFB, que va acompanyada d’un timeline interactiu amb el més destacat de cada mes.

Clicant a la imatge, es pot accedir a la Memòria d'enguany.

Clicant a la imatge, es pot accedir a la Memòria 2017 del COFB.

Els temes més rellevants del 2017

La Memòria engloba la tasca feta per continuar enfortint projectes, com el Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte, el Programa d’intercanvi de xeringues, el Programa de manteniment amb metadona, el Programa de detecció precoç del VIH amb test ràpid o el seguiment farmacoterapèutic amb SPD, entre d’altres. A més, deixa constància de  les diverses campanyes de prevenció impulsades l’any passat: “Atenció Pell”, “Atenció Mosquit”, “La grip s’atura aquí” i “Atenció Diabetis”.

També plasma l’increment de l’activitat formativa del Col·legi. El 2017, les edicions de cursos relacionats amb els serveis professionals van augmentar un 70% respecte a l’any anterior. A les activitats formatives (conferències i cursos presencials i online) van inscriure’s 13.498 persones, 2.222 més que el 2016.

D’altra banda, la Memòria repassa les xifres i dades més representatives del col·lectiu farmacèutic i del Col·legi, les principals conclusions del Congrés i Saló Infarma Barcelona 2017, l’impuls de la transformació digital del COFB, les accions realitzades en el marc de la Comissió de Compromís Social de la institució o els temes que han generat més interès als mitjans de comunicació.

Novetats respecte anys anteriors

Finalment, incorpora algunes novetats respecte a les edicions d’anys anteriors, ja que inclou una secció dedicada a les Comissions delegades de la Junta de Govern i una altra als Departaments que formen el COFB. Aquestes dues seccions s’amplien a l’Annex, que recull els objectius de cada Comissió, una explicació amb el més important de la tasca feta per cada Departament durant el 2017 i un apartat dedicat als col·legiats.

Accedir a la Memòria 2017 i consultar les publicacions anteriors (Via www.cofb.org).

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal