Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Solucions i suspensions: la qualitat en la formulació galènica

Solucions i suspensions: la qualitat en la formulació galènica

24 desembre 2018

Els passats 12 i 19 de desembre el COFB va acollir la celebració del curs “Solucions i suspensions, la qualitat en la formulació galènica”, realitzat amb la col·laboració d’Aprofarm i adreçat a farmacèutics formuladors que volien adquirir i millorar criteris que garanteixin la qualitat del producte.

Un moment del curs "Solucions i suspensions, la qualitat en la formulació galènica".

Un moment del curs “Solucions i suspensions, la qualitat en la formulació galènica”.

Objectius principals i temes del programa

Els principals objectius del curs consistien, en primer lloc, a garantir i avaluar per un mateix els estàndards de qualitat bàsics que requereixen les solucions i les suspensions de medicaments individualitzats abans de ser dispensats. En segon lloc, potenciar la capacitat crítica del farmacèutic a la farmàcia per promoure criteris professionals que s’ajustin a les necessitats reals de les persones a les quals va destinat el medicament individualitzat i, per últim, facilitar l’accés a eines pràctiques al farmacèutic per millorar i complir els requisits bàsics de les bones pràctiques en l’elaboració de les fórmules magistrals.

El programa del curs constava de 4 temes principals: la revisió de la fórmula per a assegurar-se que la indicació, la dosificació i la selecció de vehicle és adequada; l’anàlisi dels aspectes galènics i criteris per a establir el procés d’elaboració; els controls de qualitat necessaris per a verificar la qualitat del producte acabat i, finalment, l’etiqueta i el full d’informació al client.

Amb la col·laboració de:

 

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal