Estàs aquí: Inici > Destacats > Núria Bosch, vicepresidenta del COFB i candidata a les eleccions de la Cambra de Comerç: “La xarxa d’oficines de farmàcia representa molt fidelment la xarxa de comerç”

Núria Bosch, vicepresidenta del COFB i candidata a les eleccions de la Cambra de Comerç: “La xarxa d’oficines de farmàcia representa molt fidelment la xarxa de comerç”

24 abril 2019

“La xarxa d’oficines de farmàcia -formada per professionals autònoms- representa molt fidelment la xarxa de comerç establerta, amb establiments de diferents mides i en diverses localitzacions, però totes dues amb l’objectiu comú d’oferir el millor servei de qualitat, proximitat i confiança a les persones”. Són declaracions de Núria Bosch Sagrera, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), que es presenta, amb el suport del COFB i l’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB), a les eleccions de la Cambra de Comerç, que tindran lloc entre el 2 i el 8 de maig. Així mateix, Bosch és una de les candidates impulsades per l’associació 50a50, que treballa per aconseguir més presència de dones als llocs de presa de decisions.

Concretament, es presenta amb el lema “Canvi real per al comerç real” com a representant de l’epígraf 8.7 (comerç al detall), que inclou molts altres tipus de comerços, com botigues de roba, d’electrodomèstics, llibreries i joieries. “Creiem que l’oficina de farmàcia pot ser representativa de tots ells, ja que l’extensió geogràfica que la caracteritza, fa que estigui present a tots els carrers, barris i pobles”, explica Bosch.

Núria Bosch, vicepresidenta del COFB i candidata a les eleccions a la Cambra de Comerç.

Núria Bosch, vicepresidenta del COFB i candidata a les eleccions a la Cambra de Comerç.

Proximitat, noves tecnologies, formació i economia sostenible i responsabilitat social, quatre grans línies d’actuació del seu programa

El projecte de Bosch es tradueix en quatre grans línies d’actuació que es recullen a bit.ly/NuriaBoschEleccionsCambra2019. En primer lloc, la proximitat. És a dir, potenciar des de la Cambra la xarxa d’establiments de proximitat i fer visible la importància que té per la societat, fent valdre els seus factors clau: confiança, qualitat, sostenibilitat i la possibilitat de crear sinergies de col·laboració entre ells.

La segona línia és sobre les noves tecnologies: incorporar-les i analitzar les necessitats del sector per fer front als nous hàbits de consum, així com desenvolupar eines i estratègies que ens permetin ser competitius i donar resposta als nous consumidors. En tercer lloc, destaca la inversió en formació per un treball de qualitat. Bosch afirma que cal potenciar la formació com a eina clau per millorar el servei i la qualitat del comerç. Una formació que abasta aspectes com les noves tecnologies, les tècniques de venda i la gestió, entre d’altres. En aquest punt, el programa també inclou potenciar la formació professional dual i fomentar la col·laboració entre les diferents entitats públiques (col·legis professionals, cambres, associacions…). Alhora, l’excel·lència en el comerç de proximitat requereix professionals qualificats, i per això la formació esdevé una eina clau per al desenvolupament del sector i aportar estabilitat al mateix.

Finalment, en quart lloc, trobem impulsar l’economia sostenible a través del comerç de proximitat, que requereix menys transport, menys embalatge i menys residus; i la responsabilitat social del comerç amb les persones (punt d’intercanvi social, detecció de problemes d’exclusió social a través, per exemple, del Projecte Radars).

La importància de la representació de la farmàcia al Ple de la Cambra

Bosch considera que “és molt important que les farmacèutiques i els farmacèutics estiguin presents i amb representació al Ple de la Cambra” per tal que “es visualitzi la tasca que realitzen diàriament i es compti amb totes elles i tots ells a l’hora de portar a terme estratègies de desenvolupament del comerç a Barcelona”.

“Les farmàcies, compromeses amb el servei a les persones, ens preocupem de donar la millor resposta professional en l’àmbit de la salut. Però també és important per nosaltres estar integrades dins d’una xarxa que permeti assegurar la vida comercial als carrers, barris i poblacions, per tal de garantir la seva viabilitat”, afirma la vicepresidenta de COFB.

I, dirigint-se al col·lectiu farmacèutic i a la resta de comerciants, afegeix: “He fet aquest pas endavant per treballar per a totes i tots vosaltres i us demano la vostra confiança en aquestes eleccions. La presència del comerç real que vull representar a una institució com la Cambra de Comerç de Barcelona és molt important”.

Antoni Torres (AFB) i Jordi de Dalmases signant el document de suport a la candidatura de Núria Bosch el mes de març passat.

Antoni Torres (AFB) i Jordi de Dalmases signant el document de suport a la candidatura de Núria Bosch el mes de març passat.

Votacions: com funcionen, quan i on es podrà votar?

A les eleccions a la Cambra no es vota un president, es voten candidats o candidates del grup i categoria en el qual es pot exercir el dret a vot. Concretament, en el cas de les oficines de farmàcia és el grup 8, categoria 7 i es poden votar dos candidats/tes, ja que aquest epígraf el componen dos membres. El conjunt dels 60 membres escollits que formen el Ple són els que escullen el president i la resta d’integrants del Comitè executiu.

A la web www.cambrabcn.org/candidatures introduint el NIF de l’empresa o de l’autònom es mostren els grups i categories en els quals es pot exercir el dret a vot, així com els representants a qui es pot votar.

Per primera vegada, les votacions es faran de forma electrònica amb certificat digital. Es podrà votar electrònicament a principis del mes de maig, des de les 9h del dia 2 fins a les 9h del dia 7. El 8 de maig, de 10 a 18h es podrà exercir el dret a vot de forma presencial als col·legis electorals (a la delegació de Barcelona Av. Diagonal, 452; però també a les delegacions d’Igualada, Vilafranca del Penedès, Vilanova i Geltrú, Sant Feliu del Llobregat, L’Hospitalet, Badalona, Mataró, Granollers, Vic i Berga).

Núria Bosch, més de 25 anys dedicats a la Farmàcia 

Núria Bosch és, des de l’any 2016, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, institució on també ha ocupat els càrrecs de vicetresorera i vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris. Llicenciada en Farmàcia, Tècnica en Ortopèdia i Màster en Gestió d’Empreses MBA per ESADE, ha treballat al sector de la indústria farmacèutica durant 9 anys i, des del 2002, és titular d’oficina de farmàcia a Barcelona.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal