Estàs aquí: Inici > Destacats > Acord de col·laboració entre el COFB i la Universitat Ramon Llull en l’àmbit acadèmic i de la recerca

Acord de col·laboració entre el COFB i la Universitat Ramon Llull en l’àmbit acadèmic i de la recerca

13 maig 2019

El passat 10 de maig, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i la Universitat Ramon Llull (URL) van signar un conveni  on s’estableix un marc de col·laboració entre ambdues institucions, amb l’objectiu d’estrènyer les seves relacions i unir esforços en l’àmbit acadèmic i de la recerca científica, articulant-se principalment a través del Grau en Farmàcia, que imparteix conjuntament l’IQS School of Engineering (IQS) i la Facultat de Ciències de la Salut de la Fundació Blanquerna (FCS).

Els assistents a la signatura del conveni, d’esquerra a dreta: Jordi Casas, secretari del COFB, Conxita Mestres, degana de la FCS Blanquerna, Josep Maria Garrell, rector de la URL, Jordi De Dalmases, president del COFB, Pilar Gascón, vocal d'Investigació i Docència del COFB , i Jordi Teixidó, degà d'IQS School of Engineering.

Els assistents a la signatura del conveni, d’esquerra a dreta: Jordi Casas, secretari del COFB, Conxita Mestres, degana de la FCS Blanquerna, Josep Maria Garrell, rector de la URL, Jordi De Dalmases, president del COFB, Pilar Gascón, vocal d’Investigació i Docència del COFB , i Jordi Teixidó, degà d’IQS School of Engineering. Font: Universitat Ramon Llull

Satisfacció per l’acord

El president del COFB, Jordi de Dalmases, ha volgut expressar la satisfacció per la signatura d’aquest acord, celebrant aquest nou vincle amb una universitat, que s’afegeix al ja establert amb la Universitat de Barcelona, destacant la possibilitat que “els estudiants del Grau en Farmàcia puguin gaudir de la precol·legiació i dels seus avantatges i serveis, ara que, la primera promoció d’aquests estudis impartits per IQS i FCS, està a punt de graduar-se”.

Moment de la signatura del conveni per Josep Maria Garrell, rector de la URL, i Jordi De Dalmases, president del COFB.

Moment de la signatura del conveni per Josep Maria Garrell, rector de la URL, i Jordi De Dalmases, president del COFB.

Aspectes destacats del marc de col·laboració

A més d’aquestes facilitats en la precol·legiació, alguns dels altres aspectes a destacar d’aquest marc de col·laboració són el foment de la participació de col·legiats i professors en la docència de postgrau i cursos de formació, l’impuls i potenciació de programes de recerca d’interès general dins l’àmbit de les Ciències de la Salut o la promoció de la participació en conferències, seminaris, col·loquis, exposicions i altres activitats organitzades per qualsevol de les institucions.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal