Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma 2021 es posa en marxa amb una edició virtual que se celebrarà del 15 al 17 de juny

Infarma 2021 es posa en marxa amb una edició virtual que se celebrarà del 15 al 17 de juny

16 abril 2021

El Comitè Organitzador d’Infarma -el Congrés i Saló de Farmàcia organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, juntament amb Interalia- ja ha iniciat els preparatius de l’edició de 2021, que serà gratuïta i se celebrarà virtualment del 15 al 17 de juny.

Després de l’èxit d’Infarma Jornades Digitals COVID-19, celebrades el mes de juny passat amb més de 8.000 professionals connectats, i atès que la COVID-19 actualment no permet realitzar un esdeveniment presencial d’aquestes característiques, des del Comitè s’ha cregut convenient apostar per una nova edició virtual, que permeti donar continuïtat a la trobada professional de referència del sector i crear un espai de debat al voltant dels temes d’actualitat de la Farmàcia.

Així mateix, Infarma Virtual 2021 utilitzarà una plataforma en línia on els usuaris podran, entre altres funcionalitats, assistir a les diferents sessions organitzades, consultar els expositors, crear la seva pròpia agenda i accedir a una eina de networking que els permetrà trobar i contactar fàcilment amb persones i organitzacions del seu interès.

Altres publicacions d’interès: 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal