Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma Virtual 2021 abordarà la resposta professional del farmacèutic durant la pandèmia, així com la necessitat d’adaptar-se a nous rols, patologies, canals i perfils d’usuari

Infarma Virtual 2021 abordarà la resposta professional del farmacèutic durant la pandèmia, així com la necessitat d’adaptar-se a nous rols, patologies, canals i perfils d’usuari

14 maig 2021

Infarma Virtual 2021, que es convertirà del 15 al 17 de juny en el punt de trobada del sector farmacèutic, ja ha obert les inscripcions gratuïtes a través de la web www.infarmavirtual.es.

Un any més, l’objectiu és oferir als assistents un Congrés de la màxima qualitat científica i un Saló que tornarà a connectar a expositors i professionals, tot això en el marc d’un esdeveniment que permetrà conèixer les novetats del sector farmacèutic i facilitarà les trobades professionals.

Quins temes es tractaran a Infarma Virtual 2021?

Organitzat pels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, conjuntament amb Interalia, Infarma Virtual 2021 celebrarà sis ponències de la mà d’experts de reconeguda trajectòria. Al llarg de 3 dies, s’incidirà en la capacitat de resposta professional dels farmacèutics durant la pandèmia, així com en la necessitat d’adaptar-se a nous rols, patologies, canals i perfils de pacients per continuar sent una referència social i sanitària dins d’un procés de transformació digital imparable.

Dimarts, 15 de juny: Valor assistencial dels farmacèutics durant la pandèmia i abordatge i seguiment del pacient crònic

El programa científic s’obrirà amb una taula rodona on s’analitzarà el valor assistencial afegit dels farmacèutics durant la pandèmia. Anirà a càrrec dels farmacèutics comunitaris Begoña González, Olivia Martínez Monge, Antonio Bresó Marfil; al costat de Nuria Jiménez Olivas, especialista en Medicina Familiar i Comunitària al Centre de Salut Daroca de Madrid; i estarà moderada per Óscar López Moreno, vocal d’Oficina de Farmàcia del COF de Madrid.

A continuació, sota la moderació de Guillermo Bagaría de Casanova, vocal d’Oficina de Farmàcia del COF de Barcelona, s’abordarà l’impacte que aquesta emergència sanitària ha tingut en l’abordatge i seguiment del pacient crònic, i es reflexionarà sobre què poden aportar els farmacèutics. Els ponents seran Laura Gomà, vocal de la Junta del COF de Barcelona; Sònia Martínez, metgessa adjunta a la direcció del Servei d’Atenció Primària Delta del Llobregat; Caridad Pontes, gerent del Medicament del Servei Català de la Salut; i Rafael Ruiz, director estratègic d’Atenció Primària del Departament de Salut.

Dimecres, 16 de juny: El nou consumidor del canal farmàcia i la investigació de medicaments més enllà de la COVID-19

En l’inici de la segona jornada, José Antonio Andreu, soci-director de Shoppertec, i Lara Rodríguez, Client Service Manager de Shoppertec, analitzaran com és el nou consumidor del canal farmàcia i com es pot fidelitzar el client en l’entorn actual. La sessió estarà moderada per Marta Gento Senallé, vicetresorera del COF de Barcelona.

Tot seguit, es parlarà de l’actualització en la investigació de nous medicaments més enllà de la COVID-19. Els encarregats d’aquesta taula, moderada per Aina Surroca Rebés, secretària del COF de Barcelona, seran Gonzalo Calvo, cap del Servei de Farmacologia Clínica i coordinador del Comitè de Teràpies Avançades de l’Hospital Clínic de Barcelona; i Rafael Maldonado, investigador i professor del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

Dijous, 17 de juny: Estrès i immunitat i repercussió de les noves plataformes de comerç electrònic en el sector farmacèutic

L’últim dia, Víctor Vidal Lacosta, expert en patologies d’estrès des de fa 20 anys, amb la moderació de Carmen Lozano Estevan, vocal d’Alimentació i Nutrició del COF de Madrid, oferirà una visió experta sobre la resposta assistencial i farmacològica que es pot donar des de la farmàcia a l’anomenat estrès pandèmic.

Per finalitzar, es tractarà la repercussió que les noves plataformes de comerç electrònic tenen en el sector farmacèutic en una taula moderada per Manuel Martínez del Peral, vicepresident 1r del COF de Madrid. L’acte anirà a càrrec de Lucía Arroyo, titular d’Oficina de Farmàcia d’Oviedo; Ignacio De Pinedo Palomero, cofundador i CEO de ISDI; i Jorge Vázquez Valcuende, vocal electe Nacional d’Indústria del CGCOF.

El Comitè Científic d’Infarma Virtual 2021 confia que aquesta edició respongui a les expectatives professionals, tant de congressistes com expositors, i agraeix la confiança dipositada en la cita anual del sector farmacèutic.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal