Estàs aquí: Inici > Destacats > La borsa de treball del COFB es renova, facilitant que farmacèutics/es de qualsevol província puguin inscriure’s a les ofertes disponibles

La borsa de treball del COFB es renova, facilitant que farmacèutics/es de qualsevol província puguin inscriure’s a les ofertes disponibles

3 maig 2022

La borsa de treball del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) es renova, oferint la possibilitat que farmacèutics/es no col·legiats a la província de Barcelona puguin accedir-hi, prèvia validació de la seva titulació. Els interessats podran donar-se d’alta a la borsa de treball del COFB per consultar quines ofertes hi ha disponibles i inscriure’s en aquelles que s’ajustin al seu perfil i preferències.

Més qualitat del portal i oferta de candidats més àmplia i renovada

Des del Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COFB es considera que aquesta nova mesura serà positiva, tant per als farmacèutics candidats, com per a les empreses usuàries de la borsa de treball -tant oficines de farmàcia com organitzacions d’una altra tipologia-, ja que es dotarà el portal de més qualitat i es comptarà amb una oferta de candidats més àmplia i renovada. Així mateix, es dona resposta a una demanda que es feia recurrentment des del col·lectiu farmacèutic, en especial, des de l’àmbit de la farmàcia comunitària, líder quant a nombre d’ofertes publicades.

L’accés a la borsa de treball es pot fer a través del web institucional www.cofb.org i compta amb dues vies d’entrada disponibles, en funció de si el candidat és col·legiat del COFB o no. A més, en tot moment, des del COF de Barcelona es garanteix que la persona que es doni d’alta a la borsa sigui farmacèutic/a, ja que hi ha associat un procés de verificació que comprova que sigui així.

Més de 1.900 ofertes de treball publicades i 7.600 inscripcions registrades

Durant tot el 2021, es van publicar més de 1.900 ofertes a la borsa de treball del COFB. Alhora, es van registrar més de 7.600 inscripcions a les diferents ofertes –el que es tradueix en una mitjana mensual de 640-, sent els mesos de gener i setembre quan aquesta xifra va arribar a superar les 800 inscripcions. En aquest sentit, el nou portal d’ocupació té com a objectiu augmentar, tant el nombre d’ofertes com de candidats/es, ampliant les oportunitats de cobrir les vacants de manera més ràpida i eficient.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal