Estàs aquí: Inici > Destacats > Memòria: 20 pàgines amb el més destacat del 2013

Memòria: 20 pàgines amb el més destacat del 2013

30 juliol 2014

portada2013

Ja teniu a la vostra disposició la Memòria del Col·legi 2013, un document on trobareu els temes més destacats de l’any i les xifres més rellevants relacionades amb els col·legiats, les farmàcies comunitàries i les dades d’activitat dels diferents serveis del Col·legi.

El 2013 ha estat un any de mobilitzacions històriques, marcat per un nou tancament de farmàcies, i de posicionament estratègic de la professió, participant activament en el Pla de Salut de Catalunya. També aquest any el Col·legi ha seguit apostant per crear i enfortir noves eines al servei del farmacèutic i el ciutadà: va néixer aquest espai virtual, el blog, per donar més visibilitat i compartir informacions relacionades amb l’activitat col·legial i dels farmacèutics, s’ha creat el compte de Twitter @farmaceuticsbcn per donar difusió a activitats i opinions i l’espai de formació online Àgora s’ha posicionat com a espai virtual de referència. També ha estat un any mediàtic: les farmàcies han seguint sent notícia, amb més de 2.800 aparicions registrades.

Activitats de formació continuada: 8.983 inscripcions, més del doble que el 2012.

Per llegir la memòria del Col·legi, cliqueu aquí (via web instituvional del Col·legi www.cofb.org)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal