Estàs aquí: Inici > Opinions del Col·legi > Què és la fitoteràpia? Entrevista a M. José Alonso, vocal de Plantes Medicinals del COFB

Què és la fitoteràpia? Entrevista a M. José Alonso, vocal de Plantes Medicinals del COFB

17 abril 2013

Un coneixement i un consell adequats són fonamentals a l’hora d’utilitzar la fitoteràpia per tractar problemes de salut, així com la formació continuada dels professionals i la relació entre metge i farmacèutic. Ho ha destacat Maria José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del COFB, en aquesta entrevista a dDermis Magazine.

A l’entrevista respon a què és la fitoteràpia i també a com es pot aplicar en alguns problemes relacionats amb l’embaràs i la lactància, entre d’altres.

Un comentari

  1. Está molt bé.Interesaria ampliar el tema de fitoterapia en nens, ja que es molt poc conegut. Gracies i felicitacions

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal