Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Avanç d’alguns dels temes d’Infarma 2014 (25, 26 i 27 de març)

Avanç d’alguns dels temes d’Infarma 2014 (25, 26 i 27 de març)

19 desembre 2013

infarma2014-logoAquí podeu consultar alguns dels temes que es tractaran al Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia Infarma 2014, com els models farmacèutics a Europa, els serveis farmacèutics oferts a la població i les noves demandes o les necessitats actuals de l’oficina de farmàcia. Veure Avanç programa Infarma 2014.

Recordeu que dilluns 23 de desembre finalitza el termini per a la presentació de pòsters, convocatòria oberta a tots els professionals sanitaris per tal que puguin reflectir els seus treballs i experiències.

Infarma 2014 pretén oferir un punt de trobada, anàlisi i debat a tots els professionals del sector i estima l’assistència de 2.000 congressistes de tota Europa i de 25.000 visitants al Saló de Medicaments i Parafarmàcia. Aquesta cita europea tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid. Tota la informació la podeu consultar al web d’Infarma.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal