Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Dermofarmàcia: què busca l’usuari?

Dermofarmàcia: què busca l’usuari?

12 febrer 2014

“L’usuari, quan s’interessa per productes de dermofarmàcia, busca en el farmacèutic seguretat, consell professional i qualitat i això és el que hem d’oferir i potenciar a l’oficina de farmàcia”. És una de les conclusions que Núria Bosch, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB, va posar de manifest a la conferència celebrada el 3 de febrer a la seu col·legial, que va comptar amb la col·laboració de l’Asociación Nacional de Perfumería y Cosmética STANPA. Bosch va remarcar la importància de l’atenció i la interacció amb l’usuari de cara a un consell adequat.

La conferència, titulada “Hàbits del consumidor: la dermofarmàcia com a dinamitzador de l’oficina de farmàcia”, va anar a càrrec d’Oscar Mateo, psicòleg i responsable de l’Àrea de Coneixement de Mercat per al sector de Perfumeria i Cosmètica així com de l’Àrea de Formació d’STANPA. Mateo va exposar les dades d’un estudi d’STANPA segons el qual l’oficina de farmàcia és l’únic canal de productes cosmètics que ha presentat un augment de vendes (3,3%) en comparació amb d’altres canals i que també recollia que el comprador de dermofarmàcia va una mitjana de 7 vegades cada 3 mesos a la farmàcia. En aquest sentit, un dels punts remarcats sobre l’estudi és que el farmacèutic té un gran poder prescriptor dins del sector cosmètic perquè és percebut com un professional qualificat que ofereix un producte de gran qualitat.

cosmeticsLa formació continuada per part del farmacèutic en problemes de pell i un coneixement profund dels productes que ofereix són claus a l’hora d’oferir consell professional en dermocosmètica. “Per aquest motiu al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona organitzem conferències i cursos relacionats durant tot l’any per tal de poder fer explícits els coneixements de pell i galènica i la funció dels productes i especialitzar-nos”, comenta la Vocal de Dermofarmàcia del Col·legi, qui afegeix que això, juntament amb una comunicació cuidada, contribueix a transmetre la confiança que l’usuari busca a la farmàcia.

 

Amb el patrocini de:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal