Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Infarma Madrid 2014 arrenca el 25 de març: programa i expositors confirmats

Infarma Madrid 2014 arrenca el 25 de març: programa i expositors confirmats

13 febrer 2014

infarma-creuAquí trobareu els temes que es tractaran al Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia Infarma 2014: veure preprograma. En total, s’han programat 40 conferències, amb més de 100 ponents, agrupades en quatre itineraris: Política Professional, Salut, Gestió i Professió. Entre d’altres, s’abordaran qüestions com la cartera de serveis, els models farmacèutics a Europa, l’atenció a noves demandes socials des de l’oficina de farmàcia, la potenciació de mercats, la rendibilitat i sostenibilitat de la farmàcia, la venda de medicaments a través d’Internet o la nutrigenètica.

Aquesta cita europea de referència en l’àmbit de la farmàcia tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid (recinte firal IFEMA). Infarma 2014 pretén oferir un punt de trobada, anàlisi i debat a tots els professionals del sector i estima l’assistència de 2.000 congressistes de tota Europa i de 25.000 visitants al Saló de Medicaments i Parafarmàcia (veure expositors confirmats: medicaments, dermofarmàcia, fitoteràpia, ortopèdia, serveis, decoració…).

Els organitzadors d’Infarma són el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el de Madrid. Des del 2012 Infarma és anual i alterna la seva seu entre les ciutats de Barcelona i Madrid.

Tota la informació la podeu consultar al web  www.infarma.es i també podeu seguir el perfil de Twitter @infarma_es.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal