Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > A punt per a Infarma Madrid el dia 25: les xifres d’aquesta cita farmacèutica

A punt per a Infarma Madrid el dia 25: les xifres d’aquesta cita farmacèutica

7 març 2014

infarma2014-logoEn breu arribarà Infarma Madrid 2014: obrirà les seves portes el 25 de març al recinte firal d’Ifema. Aquestes són algunes de les xifres d’aquest Congrés i Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia, cita anual de referència per al sector:

  • 45 conferències i 100 ponents
  • 2.500 congressistes
  • 156 pòsters científics
  • 25.000 visitants professionals
  • 200 expositors (laboratoris i empreses de serveis)

Dins del programa del Congrés s’abordaran qüestions com la cartera de serveis, els models farmacèutics a Europa, l’atenció a noves demandes socials des de l’oficina de farmàcia, la potenciació de mercats, la rendibilitat i sostenibilitat de la farmàcia, la venda de medicaments a través d’Internet o la nutrigenètica. Veure programa

Infarma l’organitzen els col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona i va alternant la seva seu cada any en aquestes ciutats. El president del Comitè Organitzador d’Infarma 2014, Alberto García Romero, destaca que Infarma “permet actualitzar-se sobre què està passant al sector, compartir projectes i experiències i establir noves relacions professionals i empresarials”.

Tota la informació sobre Infarma 2014 la trobareu aquí: www.infarma.es

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal