Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > L’eliminació del xarampió, farmacoteràpia i més al nou número de Circular Farmacèutica (1er trimestre 2014)

L’eliminació del xarampió, farmacoteràpia i més al nou número de Circular Farmacèutica (1er trimestre 2014)

15 abril 2014

Sin títuloJa podeu llegir el nou número de la revista científica del Col·legi Circular Farmacèutica, corresponent al primer trimestre de 2014. Aquest cop destaca, entre d’altres, un article de l’àmbit de la Salut Pública sobre el xarampió, l’objectiu de l’OMS d’eliminar-lo a Europa l’any 2015 i la situació a Catalunya en relació a la malaltia.

Com és habitual, s’inclouen articles sobre farmacoteràpia, casos clínics i altres continguts relacionats amb els diferents àmbits de la farmàcia. Dins de l’apartat “Docència”, un article tracta de l’informe Almagro, elaborat per un grup de farmacèutics fa 30 anys sobre la situació de la professió. Quins problemes van detectar? Quins camins de futur van marcar llavors? Ho podreu llegir a la Circular.

Us detallem els continguts d’aquest número de la revista a continuació:

  • Editorial: T. Casasín
  • Farmacoteràpia: Tractament farmacològic de la hiperplàsia benigna de pròstata
  • Farmassistència: Insuficiència renal associada a VIH / Gaxilosa en el diagnòstic d’hipolactàsia
  • Espigolant
  • Casos Clínics: Síndrome de Takotsubo associat a tirotoxicosi
  • Docència: L’informe Almagro 30 anys després
  • Alimentació i Nutrició: Passat, present i futur dels complements alimentosos
  • Salut Pública: L’eliminació del xarampió a Catalunya
  • Innovadors
  • Vademecum Cultural

Veure números anteriors de Circular Farmacèutica

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal