Estàs aquí: Inici > INFARMA > Nova seu per Infarma Barcelona 2015

Nova seu per Infarma Barcelona 2015

9 octubre 2014

El recinte Firal de Gran Via acollirà els dies 24, 25 i 26 de març la nova edició d’Infarma Barcelona 2015. El Comitè Organitzador, que s’ha reunit aquesta setmana a Barcelona, ha apostat per aquest nou espai, que és un dels més grans i moderns d’Europa, perquè ofereix una major capacitat d’exposició del Saló de Medicaments i Parafarmàcia i un àrea de congrés més àmplia i còmoda.

Amb el lema Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present, el Congrés farmacèutic, organitzat pels COF de Barcelona i Madrid, es consolida com la gran cita anual del sector per abordar la situació actual de la farmàcia comunitària.

Ja es pot accedir a la web del Congrés per consultar les normes de publicació dels pòsters científics i enviar els resums. Els comitès, les imatges i mapes de l’emplaçament de la nova seu que acollirà aquesta edició són altres informacions d’interès que es troben disponibles en aquest espai.

El Comitè Organitzador preveu la participació de més de 25.000 professionals i 300 empreses. El 80 per cent de la superfície d’exposició prevista aquest any ja està contractada. L’edició passada de Infarma va reunir a 2.527 congressistes i 316 empreses a Ifema, Madrid.

foto ok

Comitè Organitzador Infarma 2015

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal