Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma Barcelona 2015: un congrés orientat a l’acció

Infarma Barcelona 2015: un congrés orientat a l’acció

25 novembre 2014

“Volem que el Congrés doni resposta a les inquietuds dels professionals de la farmàcia que estem desitjant fer passes endavant que enforteixin el nostre rol com a sanitaris i posicionin a la farmàcia com el primer punt de referència en múltiples qüestions relacionades amb la salut. També volem proporcionar eines, inspiració i compartir experiències entre tots aquells que busquem actualitzar-nos per tal d’oferir un millor servei a la societat i fer créixer la farmàcia”, explica Francisca Aranzana, directora del Congrés Infarma Barcelona 2015 i vocal d’Oficina de Farmàcia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. El Comitè Científic està acabant de tancar el programa i en coherència amb aquestes idees, l’acció i les experiències en seran les protagonistes.

Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present” és el lema de la 27a edició del Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia, Infarma Barcelona 2015, punt de trobada idoni per posar en comú aquestes experiències; demostrar, de la mà de professionals, l’eficàcia d’una farmàcia amb un paper cada cop més important en la cadena assistencial; i en definitiva, tractar i debatre temes que suposen una oportunitat de creixement per al sector. Aquesta cita europea de la farmàcia tindrà lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 i està organitzada conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, amb la col·laboració d’Interalia.

recinte Gran Via

Nou recinte firal de Gran Via (font: www.infarma.es)

Gràcies als 20.000m2 del nou espai del recinte firal de Gran Via –4.000m2 més que el de Montjuïc–, es disposarà d’un àrea més àmplia i còmoda per dur a terme les conferències i taules rodones, el Saló de Medicaments i Parafarmàcia tindrà una major capacitat d’exposició, i en general, la nova ubicació oferirà unes millors instal·lacions adequades a les necessitats d’un dels esdeveniments més destacats del món de la farmàcia a Europa. Fins al moment, més del 80% de la superfície d’exposició prevista aquest any ja està contractada.

Pòsters científics: les bases per presentar aquests pòsters es poden consultar al web d’Infarma i el termini per fer-los arribar estarà obert fins el 2 de febrer de 2015.

Infarma Barcelona 2015: Orientats a l’acció

Quan? 24, 25 i 26 de març de 2015

On? Nova seu: recinte firal de Gran Via, Av. Joan Carles I, 64 – 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

www.infarma.es

2 Comentaris

  1. Als nostres estudiants de farmàcia els hi ha agradat molt aquest infarma 2015.

    • Moltes gràcies per escriure’ns i per les vostres paraules sobre Infarma.
      La propera edició a Barcelona serà els dies 21, 22 i 23 de març de 2017.
      En breu trobareu els vídeos d’Infarma Barcelona 2015 disponibles a http://www.infarma.es.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal