Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > La col·laboració, en el lema del Dia Mundial dels Farmacèutics 2015

La col·laboració, en el lema del Dia Mundial dels Farmacèutics 2015

2 gener 2015

logo-dia-mundial-farmaceuticLa Federació Internacional farmacèutica (FIP) ha anunciat el lema per a la propera edició del Dia Mundial de Farmacèutics (que té lloc cada 25 de setembre): “Els farmacèutics: els teus aliats en salut”.

Segons informen des de la FIP, “el lema va ser triat per subratllar la confiança i l’estreta col·laboració que els farmacèutics tenen amb els pacients i altres professionals de la salut. També busca emfatitzar als responsables polítics la idea què els farmacèutics són proveïdors de solucions als governs a través dels seus serveis, un enfocament tàctic clau en la visió de la FIP” en paraules de la seva presidenta, Carmen Peña, també presidenta del Consejo General de COF. “El lema abasta la cura personal, però també es refereix a tots els elements de la cadena de subministrament, la indústria, la investigació i l’hospital”. També ha destacat el rol col·laboratiu del farmacèutic, amb la societat i la resta de professionals sanitaris per millorar la qualitat assistencial als pacients.

El 2015 serà el cinquè any que se celebra el Dia Mundial del Farmacèutic, efemèride en què membres de la FIP de tot el món volen destacar l’impacte i el valor de la professió farmacèutica i el seu paper en la millora de la salut a les autoritats, el seu treball amb altres professions, els mitjans de comunicació, així com a la públic en general.

“Les grans associacions es basen en visions acordades. S’han compartit objectius, compromís, habilitats vitals, informes , i la possibilitat de tenir converses difícils i superar els obstacles . Cada dia, tres milions de farmacèutics i científics farmacèutics de tot el món actuen com a socis dels pacients, altres professionals de la salut i altres científics. Ells han posat en pràctica elements per aconseguir una millor salut”, ha senyalat el CEO de la FIP i el secretari general, Luc Besançon.

Els recursos oficials de la FIP per donar suport al Dia Mundial dels Farmacèutics estaran disponibles a www.fip.org/worldpharmacistsday al gener.

Font de la notícia: FIP

Potser també t’interessa:

Dia Mundial del Farmacèutic 2014: accedir al farmacèutic és accedir a la salut

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal