Estàs aquí: Inici > INFARMA > 14 de febrer: finalitza el termini de presentació de pòsters científics per Infarma Barcelona 2015

14 de febrer: finalitza el termini de presentació de pòsters científics per Infarma Barcelona 2015

13 gener 2015

Seguint en la línia del lema escollit per a Infarma Barcelona 2015 –“Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”– els pòsters científics es converteixen en una de les eines per donar a conèixer què s’està fent actualment en el sector i ajudar a què la professió continuï creixent. Aquest és l’objectiu que persegueix aquesta 27a edició d’Infarma a l’hora d’oferir als professionals sanitaris que participin activament en el Congrés reflectint el seu treball i les seves investigacions en aquestes comunicacions científiques.

Els professionals sanitaris poden fer arribar al Comitè Científic del Congrés un resum del pòster que volen presentar abans del 14 de febrer de 2015, el qual ha d’incloure  aspectes com els objectius, material i mètodes utilitzats i conclusions per tal que el Comitè pugui avaluar adequadament la seva idoneïtat. Un cop s’hagin seleccionat quins resums han estat acceptats, s’escolliran els treballs més destacats perquè siguin defensats oralment en una sessió pública que tindrà lloc durant el Congrés. Al seu torn, el Comitè Científic, que estarà present en aquesta sessió, premiarà als tres millors pòsters amb una dotació econòmica de  2.000€ i dues de 1.000€. Aquestes i altres bases de participació es poden consultar al web d’Infarma.

Simulació de la zona de pòsters d’Infarma Barcelona 2015:

Gairebé el 90% de superfície d’exposició contractada

Infarma, el Congrés i Saló firal més important del sector de la farmàcia comunitària a Espanya, és un punt de trobada idoni per a que els professionals sanitaris puguin conèixer les últimes tendències dels laboratoris, contactar amb experts i debatre temes relacionats amb la professió farmacèutica. El Comitè Organitzador preveu la participació de més de 2.500 congressistes, 300 laboratoris i empreses expositores, més de 1.000 marques presents, i fins al moment, gairebé el 90% de la superfície d’exposició prevista aquest any ja està contractada.

El Congrés tindrà lloca Barcelona els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 i està organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, amb la col·laboració d’Interalia. Aquest any tindrà lloc a una nova seu –al recinte firal de Gran Via– que, a més d’oferir millors instal·lacions i una major capacitat d’exposició, també permetrà que els pòsters tinguin més protagonisme.

Potser també t’interessa:

Infarma Madrid 2014: Guanyadors i llistat de pòsters presentats (via www.infarma.es)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal