Estàs aquí: Inici > INFARMA > Demà arrenca Infarma Barcelona 2015

Demà arrenca Infarma Barcelona 2015

23 març 2015

On? Al recinte firal de Gran Via. El Congrés i Saló Europeu d’Oficina de farmàcia reunirà al llarg de tres dies (24, 25 i 26 de març) els professionals del sector farmacèutic per debatre sobre els temes que ocupen l’actualitat de la farmàcia i les seves perspectives de futur. El lema de la 27a edició d’Infarma és “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”.

Infarma 2015

Mitjançant 10 taules rodones i més de 60 aules actives, i amb la presència de 220 ponents i una previsió de més de 2.500 congressistes, s’analitzarà el paper del farmacèutic dins la societat: què pot aportar? Quins serveis pot oferir? Com podem potenciar el rol (cada cop més) assistencial de la farmàcia? Tot això sense oblidar els temes que marquen el dia a dia de la professió: l’accés dels pacients a nous fàrmacs, la innovació en la prestació farmacèutica, els desproveïments i les noves oportunitats que ofereix Internet.

L’encarregat d’inaugurar Infarma 2015 és el cardiòleg Josep Brugada, en una conferència que tindrà lloc demà a les 11 del matí i que anirà a càrrec de la directora del Congrés, Francisca Aranzana.

Infarma és una gran oportunitat professional per posar sobre la taula les fites aconseguides durant l’últim any en el sector farmacèutic: els projectes que s’han dut a terme i els resultats que s’han obtingut. També és una gran ocasió per plantejar nous reptes i adquirir nous coneixements. Tot amb un mateix objectiu compartit: la millora de la professió.

Encara ets a temps d’inscriure’t! Fes-ho aquí.

Consulta el programa.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal