Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > El Dr. Alfredo Martinez, nou acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya

El Dr. Alfredo Martinez, nou acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya

3 setembre 2015

logo RAFCEl Dr. Alfredo Martínez, catedràtic en nutrició de la Universidad de Navarra, va ingressar el passat mes de juny a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC). En la seva presa de possessió com a acadèmic corresponent, Martínez va pronunciar un discurs sobre la “Nutrició personalitzada basada en la genètica”. Martínez va ser elegit acadèmic corresponent el 7 de juliol de 2014 i va prendre possessió del seu càrrec el 15 de juny a la seu de la RAFC a Barcelona.

El Dr. Martínez dirigeix el Centro de Investigación en Nutrición de la Universidad de Navarra, i és membre de l’Instituto de Investigación Sanitaria de Navarra (IDISNA), i del Centro de Investigación Biomédica en Red-Fisiopatología de la Obesidad y la Nutrición (CIBERobn). A més, és president electe de la Unión Internacional de Ciencias de la Nutrición (IUNS), càrrec del que prendrà possessió l’any 2017.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal