Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Sessió informativa sobre el nou reglament de productes sanitaris

Sessió informativa sobre el nou reglament de productes sanitaris

10 setembre 2015

reglament-PS (1)El Col·legi va acollir el 24 de juliol una jornada de presentació de l’esborrany del nou reglament de productes sanitaris, que substituirà a l’actual Directiva 93/42/CEE. Al llarg de la sessió, organitzada conjuntament amb el Gabinet Tècnic Farmacèutic M. Camps (GFT) i la companyia italiana Kiwa Cermet Italia, es va donar una visió dels principals canvis als quals s’enfrontarà el sector després de la publicació d’aquest reglament l’any vinent. El programa va abordar el procés d’aprovació i període de transició a la nova norma, l’estructura del nou reglament, les regles de classificació especials dels productes a base de substàncies i el canvi de classificació i, finalment, els operadors econòmics: distribuïdor i importador.

La jornada va anar càrrec de Mercè Camps, directora de GFT, i els ponents Fabio Tommasi Rosso, auditor sènior, i Alessia Frabetti, responsable de producte sanitari per Kiwa Cermet Italia. Al llarg de les tres hores de conferència, Rosso i Frabetti, en una exposició pràctica, van donar una pinzellada sobre totes les novetats del futur reglament: van fer una introducció al document que es troba en fase d’esborrany i van fer una cronologia del seu procés d’aprovació, que, segons els càlculs dels ponents, es publicarà probablement en el primer trimestre de 2016. També es va parlar sobre l’estructura del reglament, i sobre els canvis que va a comportar en la classificació dels productes respecte a reglaments anteriors.

reglament-PS (3)

D’esquerra a dreta: Juan Cardona, responsable de Kiwa a Espanya, Alessia Frabetti, responsable de producte sanitari per Kiwa, Mercè Camps, directora d’GFT, i Fabio Tomassio, ponent i auditor sènior de Kiwa

 

2 Comentaris

  1. Bon dia, com a farmacèutica responsable del material sanitari d’ un centre hospitalari, estic molt interessada en rebre informació del que es va dir en aquesta interessant jornada. Podríem tenir accés a la informació impartida?.
    Moltes gràcies

    • Bon dia Ana,

      Si no tens inconvenient, li facilitem el teu correu a la responsable del Gabinet Tècnic Farmacèutic M. Camps, organitzadora de la formació, perquè et pugui facilitar el que necessites. Gràcies.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal