Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Tertúlia “Supercomputació i medicina del futur. Fàrmacs i implants”

Tertúlia “Supercomputació i medicina del futur. Fàrmacs i implants”

26 gener 2016
BSC-fitxa_1

Simulació d’un múscul cardíac provant l’eficiència del medicament antiarítmic quinidine al Síndrome de Brugada. Font: CCCB

Una tertúlia que posarà en relleu el potencial de la supercomputació per simular malalties i desenvolupar fàrmacs. Alhora, reflexionarà sobre el nou reglament que estan desenvolupant les agències americana i europea, i que exigirà, d’aquí a ben poc, l’ús de simulacions per al desenvolupament de nous fàrmacs i implants. En la tertúlia participaran Mariano Vázquez i Jose Manuel Mas.

La tertúlia forma part de l’exposició +Humans. El futur de la nostra espècie que explora els possibles camins de futur de la nostra espècie tenint en compte especialment les tecnologies emergents i el nostre context cultural i ètic. Des de les tècniques de reproducció assistida i els experiments incipients en biologia sintètica fins a la possibilitat de perpetuar-nos a través de l’àmbit digital. Amb aquesta mostra es pretén reflexionar sobre com les nostres vides estan condicionades i definides per una revolucionària confluència de nous camps científics i tecnològics.

Tertúlia: Supercomputació i medicina del futur. Fàrmacs i implants

Quan?
Dimecres 27 de gener a les 19 h
On? Sales d’exposicions del CCCB
Inscripció online

Més informació
 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal