Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > 5 de maig: jornada sobre psoriasi i artritis psoriàsica a Barcelona

5 de maig: jornada sobre psoriasi i artritis psoriàsica a Barcelona

3 maig 2016
Cartel_Barcelona_jornada-accio-psoriasi-2016

Cartell de la jornada a Barcelona (5 de maig)

Durant aquest mes de maig, Acció Psoriasis celebrarà la XX edició de les Jornades de Psoriasis i Artritis Psoriàsicatindran lloc a Barcelona, Lanzarote, Burgos i Santander. Les jornades s’organitzen en col·laboració amb el col·legis oficials de farmacèutics, entre els que s’inclou el COFB, i amb els col·legis oficials d’infermeria de les ciutats on se celebren.

Les trobades estan dirigides a pacients, familiars, personal sanitari i totes aquelles persones interessades en la psoriasis i l’artritis psoriásica. L’entrada és lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de les sales.

Acció Psoriasis compleix així 20 anys organitzant trobades informatives en els quals fa arribar la informació sobre la patologia a pacients i familiars.

Vols assistir a la jornada de Barcelona?

És necessari inscriure’s prèviament emplenant el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ o posant-se en contacte amb Acció Psoriasis, trucant al telèfon 93 280 46 22 o a través del correu electrònic psoriasi@pangea.org.

5 de maig al COFB (carrer Girona, 64, Barcelona)

Més informació:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal