Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Barcelona 2017: més del 80% de superfície d’exposició cobert

Infarma Barcelona 2017: més del 80% de superfície d’exposició cobert

23 novembre 2016
Infarma2017-imatge2016

Saló d’expositors d’Infarma Barcelona 2015

Més del 80% de superfície d’exposició previst pel Comitè Organitzador per a Infarma Barcelona 2017  ja està cobert, motiu pel qual s’ha decidit ampliar el seu espai un 30% i incrementar les zones de reunió i descans. Aquesta és una de les principals novetats que presenta el Saló, a través del qual les empreses del sector farmacèutic tenen l’oportunitat d’apropar-se, amb la seva presència en stands, als milers de professionals que participen a aquesta cita europea de la farmàcia. Als visitants, per la seva banda, se’ls facilita entrar en contacte, de primera mà, amb les principals novetats que poden ser d’utilitat a la farmàcia.

Una altra novetat del Saló serà la posada en marxa d’una nova activitat: ExpoNews. A aquest espai, els expositors podran, durant 1 hora, presentar els seus productes, serveis o nous llançaments des d’un punt de vista més comercial, estarà perfectament senyalitzat i s’ubicarà en la zona d’accés als stands.

El Saló en xifres

Durant aquesta 29a edició es preveu que els sectors amb més presència siguin els relacionats amb la dermofarmàcia, parafarmàcia, complements alimentosos i productes sanitaris; així com els dedicats a medicaments no subjectes a prescripció mèdica, nutrició, fitoteràpia i distribució.

D’altra banda, s’espera rebre prop de 30.000 professionals del sector farmacèutic, la majoria d’ells provinents de la farmàcia comunitària, però també d’altres àmbits com la indústria i farmàcia hospitalària; la participació de 350 laboratoris i empreses i al voltant de 220 expositors directes. 

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació (també es pot consultar a la Sala de Premsa del web institucional).

El Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de març de 2017 al recinte Gran Via de Fira Barcelona. Tota la informació sobre Infarma al web www.infarma.es i a l’apartat “INFARMA” d’aquest Blog.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal