Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Barcelona 2017: quins temes es tractaran?

Infarma Barcelona 2017: quins temes es tractaran?

28 febrer 2017

Falta menys d’un mes per a Infarma Barcelona 2017, el Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, en col·laboració amb Interalia. Un dels formats centrals d’aquesta cita europea, que tindrà lloc del 21 al 23 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona sota el lema “Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient”, seran les taules de debat exclusives per a congressistes, a través de les quals es podrà reflexionar i intercanviar punts de vista sobre 9 temes de l’actualitat farmacèutica. Aquests i altres actes es poden consultar al Programa disponible al web d’Infarma, on també estan disponibles 11 vídeos en què presidents de COFB i COFM, directora del Congrés, moderadors de les taules de debat i conferenciant inaugural donen més informació sobre el contingut del Congrés i per què és interessant assistir-hi.

dalmases

Jordi de Dalmases, president del COF Barcelona

gonzalezCOFM

Luis J. González, president del COF Madrid

aranzana

Francisca Aranzana, directora del Congrés Infarma Barcelona

 

 

 

 

 

Quins temes es tractaran a les taules de debat?

Novetats en el camp del medicament

Quatre de les taules programades aniran lligades a les novetats existents en l’àmbit del medicament. Tenint això en compte, es concretarà quina és la situació de la formulació magistral a Espanya i quines són les perspectives d’aquesta pràctica. També es parlarà dels criteris de dispensació en els Medicaments Hospitalaris de Dispensació Ambulatòria; què s’ha de tenir en compte sobre la prescripció, dispensació i medi ambient en els medicaments veterinaris i quina és la ciència i evidència al voltant dels medicaments homeopàtics.

eladiogonzalez

Eladio González, moderador de la taula de debat ‘Situación de la formulación magistral en España. Perspectivas’

casas

Jordi Casas, moderador de la taula de debat ‘MHDA: criterios de dispensación. Un debate abierto’

 

 

 

 

 

 

juanibach

Lluïsa Juan i Anna Bach, moderadores de la taula de debat ‘Evidencia de las pruebas de tolerancia alimentaria’

Evidència i marc legal dels nous rols que pot desenvolupar el farmacèutic  

Altres temes que es parlaran durant les taules de debat seran en relació als nous rols que pot desenvolupar el farmacèutic i el marc legal que l’engloba, com és el cas de la vacunació des de la farmàcia comunitària i les proves diagnòstiques. D’altra banda, s’abordarà quina és l’evidència que presenten les proves d’intolerància alimentària.

 

moreno

Paqui Moreno, moderadora de la taula de debat ‘Vacunación en la farmacia comunitaria. Marco legal y situación en otros países’

bagaria

Guillermo Bagaria, coordinador de la taula de debat ‘Pruebas diagnósticas: marco legal y futuro para la farmacia’

 

 

 

 

 

 

Distribució i ortopèdia, àmbits d’exercici i d’interès de la professió

Per últim, el congressista podrà assistir a una taula relacionada amb un dels àmbits d’exercici de la professió, la distribució, en què s’abordaran les fusions que s’han anant anunciant darrerament, així com quines avantatges i inconvenients presenta per a la farmàcia comunitària; iun dels àmbits d’interès, l’ortopèdia, en què es parlarà de les sinèrgies entre els diferents col·lectius que treballen en aquest camp a l’estat espanyol.  

gonzaleztaula

Luis González, moderador de la taula de debat ‘Distribución: fusiones, ventajas e inconvenientes para la farmacia comunitaria’

girones

Montserrat Gironès, moderadora de la taula de debat ‘Luces y sombras de la ortopedia en España’

 

 

 

 

 

appinfarmaTaules més interactives amb l’aplicació mòbil d’Infarma

Una de les novetats que s’ha introduït és que, a través de l’aplicació mòbil d’Infarma, es pugui interactuar amb algunes d’aquestes taules. Tenint això en compte, s’han contemplat diferents formes de participació per tal que el públic pugui respondre a qüestions espontànies que plantegi el ponent i fer una valoració global de la taula.

Obertes les inscripcions per a congressistes i visitants professionals

Al web d’Infarma ja estan obertes les acreditacions per a congressistes, destinades a professionals que vulguin accedir a tots els actes programats per a Infarma, obtenir documentació del Congrés i certificat d’assistència. Ja està disponible també el formulari per inscriure’s com a visitant professional, perfil que engloba tots aquells assistents que vulguin accedir al Congrés i Saló, excepte a les taules de debat.

Conferència inaugural: globalització de la salut i malalties emergents, a càrrec del doctor Antoni Trilla

trillaCom us explicàvem fa uns dies, un dels actes centrals serà la conferència inaugural “Globalització de la salut i malalties emergents”. ntoni Trilla, director de Qualitat i Seguretat Assistencial de l’Hospital Clínic de Barcelona, parlarà d’aspectes com quines són les malalties emergents més destacades i com s’interrelacionen amb la globalització, quins són els principals avenços en el tractament i quin paper pot jugar el farmacèutic en la gestió d’aquestes malalties. Una prèvia del que parlarà en aquest vídeo entrevista.

Consulta el programa preliminar del Congrés INFARMA

twitter-LOGO

Seguiex les novetats via Twitter al perfil @infarma_es i amb el hashtag #infarma2017.

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació (també la podeu consultar a la Sala de Premsa del nostre web institucional)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal