Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Així va ser la conferència del Fòrum MGOF “1 hora de lideratge amb Carme Ledesma”

Així va ser la conferència del Fòrum MGOF “1 hora de lideratge amb Carme Ledesma”

18 desembre 2017

Dins de les activitats del Fòrum MGOF, el dimarts 12 de desembre va tenir lloc la conferència “1 hora de lideratge“, a càrrec de Carme Ledesma, llicenciada en pedagogia i especialista en organització educativa per la UAB, ADE (ESADE), i certificada en Coaching d’Equips per l’EEC.

Amb l’objectiu d’oferir claus sobre el lideratge, el coaching i la comunicació a l’oficina de farmàcia, bona part de la conferència va girar al voltant de la gestió del temps i de la importància, en aquest aspecte, de saber classificar i prioritzar les diferents tasques entre les urgents, les importants i les prioritàries. Carme Ledesma va lligar-ho també amb la necessitat d’invertir temps a formar el mateix equip, ja que, a mitjà termini, sempre serà una aposta rendible i que beneficiarà a tots els membres de l’organització.

Un moment de la conferència "1 hora de lideratge amb Carme Ledesma"

Un moment de la conferència “1 hora de lideratge amb Carme Ledesma”

Tot seguit, va aturar-se en la gestió diària i els diferents grups de tasques de direcció que hem de tenir presents: les tècniques, les socials i les gerencials. Una gestió, que segons les paraules de la ponent, vol dir “buscar equilibris i posar en ordre el que s’ha desordenat”, advertint que hi ha una tendència a dedicar molta estona a tasques tècniques, no dedicant-li el suficient temps a tasques socials i gerencials, que també són pròpies d’un líder i que ningú farà per ell.

Joan Carles Serra, director del MGOF, presentant la conferència de Carme Ledesma"

Carme Ledesma i Joan Carles Serra.

Carme Ledesma participarà també en el 2n mòdul de la XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF), que portarà per títol “El farmacèutic com a responsable de la gestió de persones”, i que començarà el pròxim 9 de gener.

Més informació i inscripcions aquí.

 

A continuació, va fer menció al concepte de control sobre l’equip, traient-li la possible connotació negativa, i afirmant que es pot i és desitjable “controlar amb empatia“. Per finalitzar, fent referència a l’àmbit comunicatiu, va destacar la rellevància de l’expressió corporal i facial a l’hora de relacionar-nos amb el nostre entorn professional, i del nivell d’impacte aconseguit, en funció de com ho fem.

Altres publicacions relacionades recollides al Blog:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal