Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Patologies oftalmològiques de més prevalença i altres alteracions oculars

Patologies oftalmològiques de més prevalença i altres alteracions oculars

18 abril 2018

Saber aconsellar les mesures de prevenció i recomanació sanitària, fer una atenció farmacèutica correcta, identificar quan cal derivar a l’especialista i reconèixer la simptomatologia comuna i diferencial de cada una de les patologies oftalmològiques tractades durant la formació, així com els tractaments farmacològics associats. Aquests eren els objectius principals del curs “Patologies oftalmològiques de més prevalença i altres alteracions oculars” que va tenir lloc al COFB els passats 10 i 12 d’abril.

El curs "Patologies oftalmològiques de més prevalença i altres alteracions oculars" va despertar un gran interès.

El curs “Patologies oftalmològiques de més prevalença i altres alteracions oculars” va despertar un gran interès.

El programa

Durant la formació, es va fer referència a temes com la conjuntivitis i a les diferents tipologies (víriques, bacterianes, al·lèrgiques, blefaroconjuntivitis, químiques, irritatives o per malalties sistèmiques), el glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat (DMAE), les cataractes, la retinopatia diabètica, les alteracions del sistema lacrimal, les malalties de les parpelles, altres alteracions oculars i recomanacions de salut ocular en la infància, l’edat adulta i la gent gran.

 

El doctor Pablo Infiesta, del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de Manresa, durant un moment de la formació.

El doctor Pablo Infiesta, del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Manresa, durant un moment de la formació.

El quadre docent va estar format pels metges Sandra Gómez (Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona) i Pablo Infiesta (Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Manresa).

Amb la col·laboració de:

Angelini

 

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal