Estàs aquí: Inici > INFARMA > “La salut ens connecta”, lema d’Infarma Barcelona 2019

“La salut ens connecta”, lema d’Infarma Barcelona 2019

30 octubre 2018

La 31a edició d’Infarma, que se celebrarà del 19 al 21 de març a Barcelona, ja té lema: “La salut ens connecta”. Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés, va explicar que amb aquesta elecció “s’ha volgut ressaltar la importància de l’extensa xarxa de farmàcies actual que té com a nexe comú la voluntat de millorar la salut de les persones”.

Els farmacèutics, connectats amb 3 grans protagonistes de l’escenari sanitari

Així mateix, Aranzana també va exposar que “la salut connecta els farmacèutics amb tres grans protagonistes de l’escenari sanitari”:

  •  Amb el mateix col·lectiu farmacèutic, ja que “sempre busquem oferir la nostra millor versió professional, que constantment s’actualitza i evoluciona per aportar valor a la societat”
  • Amb la resta de professionals sanitaris, “amb els quals els farmacèutics coordinem les nostres activitats per trobar solucions conjuntes als reptes presents i futurs, sempre amb la mirada posada en el pacient”
  • I, finalment, “amb les persones, a les quals volem oferir una atenció òptima, que es tradueixi en un increment de la seva qualitat de vida i del seu benestar i, alhora, en uns millors resultats de salut”
Foto de la reunió del Comitè Científic d'Infarma amb Francisca Aranzana, vocal d'Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés, al centre.

Foto de la reunió del Comitè Científic d’Infarma amb Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés, al centre.

A més, la directora del Congrés considera que “La salut ens connecta” reflecteix també “l’entorn tecnològic i més connectat que mai en què vol estar present la farmàcia”. “Les noves tecnologies i la innovació permeten fer arribar més lluny la tasca diària dels professionals farmacèutics i faciliten el treball en equip i en una mateixa direcció”, va apuntar.

Infarma amplia la superfície d’exposició

Infarma Barcelona 2019 ja ha cobert més del 90% de superfície d’exposició prevista, motiu pel qual s’ha decidit ampliar el seu espai. Gràcies al Saló de Medicaments i Parafarmàcia, les empreses del sector farmacèutic tindran l’oportunitat d’apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran en aquesta cita europea de la farmàcia. 

Podeu consultar aquí les notes de premsa enviada als mitjans de comunicació. 

Altres publicacions d’interès: 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal